CTP n-o înțelege pe Simona Halep. „Nici pentru Darren Cahill nu ar fi făcut așa ceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut un comportament oscilant în ceea ce-l privește pe Patrick Mouratoglou, antrenorul care și-a asumat parțial vina până la urmă pentru scandalul de dopaj în care a fost implicată fosta lideră a clasamentului mondial. I-a luat apărarea, apoi l-a pus la zid, pentru ca în ultimele declarații să-l disculpe pe fostul ei antrenor pentru suspendarea care a ținut-o pe tușă un an și jumătate.

CTP nu înțelege de ce Simona Halep îl protejează pe Patrick Mouratoglou. Captură TV
CTP nu înțelege de ce Simona Halep îl protejează pe Patrick Mouratoglou. Captură TV

Gazetarul Cristian Tudor Popescu s-a arătat contrariat de atitudinea sportivei care, într-un interviu acordat tennis.com a insistat să-l dezvinovățească pe Patrick Mouratoglou, cu toate că suplimentul contaminat a fost recomandat chiar de echipa francezului. „Văd că Simona Halep e în continuare dispusă să-l apere pe Mouratoglou. „Mai mult, s-a apucat să spună că Mouratoglou n-a manipulat-o, că ea a avut încredere în el și a fost o greșeală.

Nu a recunoscut timp de un an că i-a dat suplimentul contaminat

Văd că Simona este dispusă în continuare să-l apere până în pânzele nici măcar albe, până în pânzele negre... Nici pentru Darren Cahill nu știu dacă făcea asta! Dar iată că pentru Mouratoglou o face. Spune că n-a manipulat-o, dar faptul că în două înfățișări la rând în fața celor de la tribunalul independent Sport Resolutions n-a spus absolut nimic, n-a menționat nimic despre suplimentul cu colagen pe care l-a luat, ea știa foarte bine că l-a luat! Era din dieta ei zilnică și fusese luat la recomandarea lui Mouratoglou, ca să-i îmbunătățească articulațiile, mobilitatea. Ori ea n-a spus nimic!

Ori Mouratoglou a rugat-o să nu spună, ori ea nici n-a știut. Asta este manipulare! Îmi pare rău pentru Simona, dar văd că ea își menține astfel de declarații în condițiile în care, un an de zile, care a însemnat aproape un iad pentru ea, Mouratoglou nu a recunoscut că este 100% vinovat de acel supliment pe care i l-a dat. Simona e vinovată pentru alte lucruri, nu pentru asta. De asta spun că nu înțeleg această atitudine a ei”, a mai spus respectatul gazetar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite