Cristiano Ronaldo, atacat de un spectator! Ce a pățit suporterul care l-a stropit pe portughez VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru al doilea meci la rând, după 6-1 cu Elveția, Cristiano Ronaldo a fost rezervă în naționala în care, de ani buni, nu se concepea să nu joace toate minutele. El a stat pe bancă în partida Maroc - Portugalia 1-0, prilej pentru fanii aflați în tribună de a-l observa îndeaproape. Sau pentru unii să facă gesturi reprobabile la adresa acestuia.

Înaintea meciului de pe stadionul Al Thumama din Doha, în timp ce Cristiano Ronaldo mergea în dreptul băncii de rezerve, un bărbat din tribună s-a întins și a aruncat cu apă în direcția fotbalistului, fără să fie provocat de atacantul portughez.

Primii care au luat atitudine au fost spectatorii aflați în apropierea suporterului. Aceștia l-au confruntat și l-au certat, după care au intervenit stewarzii, care l-au dat afară din stadion, potrivit Daily Mail.

Cristiano Ronalo, în momentul în care e stropit de un spectator. Foto Getty images
Cristiano Ronalo, în momentul în care e stropit de un spectator. Foto Getty images

Ronaldo a intrat pe teren în minutul 51 al meciului, dar nu și-a putut salva echipa de la înfrângere. El a avut o singură ocazie clară de a egala, în minutul 90, dar șutul său la colțul scurt a fost apărat de portarul advers. Învinsă cu 1-0 Portugalia a părăsit prematur CM Qatar 2022, în faza sferturilor de finală.

Suporterul a fost certat imediat de spectatori după ce l-a stropit pe Ronaldo. Captură TV
Suporterul a fost certat imediat de spectatori după ce l-a stropit pe Ronaldo. Captură TV

Cristiano Ronaldo a fost surprins plângând în hohote pe drumul spre vestiare, frustrat atât pentru eliminarea echipei sale, cât și pentru că, venit din postura de superstar, a făcut un Campionat Mondial modest: a marcat un singur gol, din penalty, în meciul de debut cu Ghana (3-2), după care a fost protagonistul unor momente mai puțin frumoase, el încercând să-i ”fure” un gol coechipierului său, Bruno Fernandez.

Am atins mingea, am atins mingea”, spunea Ronaldo în timp ce se îndrepta spre marginea terenului pentru a sărbători golul, deși reluările au arătat până la urmă că nu reușise nici măcar să o șteargă cu capul.

Iar la meciul pierdut cu Coreea de Sud  (1-2), la scorul de 1-0 pentru lusitani, Ronaldo a comis o gafă de zile mari. El s-a ferit de minge la un corner executat de asiatici, balonul l-a lovit în spate și de acolo fundașul Young-Gwon Kim, aflat singur în fața porții, a înscris nestingherit.

Mondialul din Qatar, program

Sferturi

*Croația – Brazilia 0-0 (1-1 după prelungiri, 4-2 după loviturile de departajare)

*Țările de Jos – Argentina 2-2 (3-4 după loviturile de departajare)

*Maroc – Portugalia 1-0

*Anglia – Franța 1-2

Semifinale

*Argentina – Croația (13 decembrie, ora 21.00)

*Franța – Maroc (14 decembrie, ora 21.00)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite