Cristiano Ronaldo a plâns ca un copil după eliminarea Portugaliei de la CM Qatar 2022 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo a ieșit în lacrimi de pe terenul de joc, la finalul meciului pierdut de naționala lusitană în fața echipei Marocului, din sferturile de finală de la Campionatul Mondial.

Superstarul portughez, care a început meciul pe banca de rezervă, a fost afectat de rezultatul meciului și de eliminarea echipei sale de la Campionatul Mondial. Cristiano Ronaldo a plâns ca un copil când a ajuns pe tunel.

Cristiano Ronaldo a jucat ultima Cupă Mondială din cariera sa, iar acest gând probabil că l-a afectat și tare.

Cristiano Ronaldo nu și-a mai putut stăpâni lacrimile Foto: Captură Twitter
Cristiano Ronaldo nu și-a mai putut stăpâni lacrimile Foto: Captură Twitter

Cristiano Ronaldo are vârsta de 37 de ani și avut o evoluție neconvingătoare la Campionatul Mondial din Qatar. Acesta a reușit un singur gol la Cupa Mondială 2022, cu Ghana, în primul meci, din penalty.

Fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate la echipa națională din istorie

Fostul jucător al lui Manchester United a a ajuns la a 196-a apariție în tricoul Portugaliei și a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate la echipa națională din istorie, fiind la egalitate cu Bader Al-Mutawa, din Kuwait.

Două dintre performerele etapei optimilor Cupei Mondiale s-au duelat sâmbătă seara pentru un loc în semifinale. Maroc venea după un rezultat-șoc cu Spania, 3-0 după loviturile de departajare, iar Portugalia spulberase Elveția cu 6-1.

Ibericii au mizat pe formula câștigătoare din meciul precedent, cu Cristiano Ronaldo ținut pe bancă și cu puștiul Golçalo Ramos în avanposturi. Însă marcatorul unui hattrick contra Elveției a fost o umbră pe teren. Cu o apărare riguroasă în prima repriză, Marocul a reușit cu calm să rezolve orice tentativă de gol a lusitanilor. Ba mai mult, africanii au dat lovitura în minutul 42, când En-Nesyri s-a înălțat imperial și a marcat, profitând de o ieșire greșită a portarului Costa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite