Cristiano Ronaldo a făcut instrucție cu trupa lui Reghecampf. Hat-trick în doar 22 de minute VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al Nassr a câștigat cu 5-1 partida din runda cu numărul 25 din campionatul Arabiei Saudite cu Al Taee, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf. Cristiano Ronaldo a reușit un hat-trick în repriza a doua a meciului.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și Andrei Cordea au simțit pe pielea lor cum e să joci împotriva lui Cristiano Ronaldo, chiar și la 38 de ani. Lustitanul a reușit un hat-trick de senzație în repriza secundă, al 64-lea din întreaga carieră.

Scorul a fost deschis de Otavio, în minutul 20, iar echipa românului a reușit egalarea la doar două minute, Virgil Misidjan înscriind în minutul 22. Oaspeții au rămas în 10 oameni în minutul 36, atunci când marcatorul golului a primit un al doilea cartonaș galben. A venit logic al doilea gol al gazdelor, reușit de Ghareeb, din pasa lui Mane.

Cristiano Ronaldo a înscris din toate pozițiile împotriva lui Al Taee. Foto Al Nassr
Cristiano Ronaldo a înscris din toate pozițiile împotriva lui Al Taee. Foto Al Nassr

După o primă repriză ștearsă, Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit în a doua parte a meciului. Superstarul lusitan a marcat pentru 3-1 în minutul 65, după o pasă de la Sadio Mane, iar două minute mai târziu a marcat din nou pentru 4-1. Portughezul nu s-a oprit la dublă și a reușit hat-trick-ul în minutul 87. Grație golurilor marcate împotriva lui Al Taee, Cristiano Ronaldo a ajuns la borna de 882 de reușite în carieră, din care 26 în acest sezon din Saudi Pro League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite