Cristiano Ronaldo a luat-o razna „la bătrânețe“: gesturile sale infantile au pus lumea arabă pe jar VIDEO

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a împlinit chiar ieri un an de când a debutat în fotbalul arab, pe 25 februarie 2023, într-o partidă Damak – Al-Nassr Riad (0-3) în care a marcat toate golurile. Acest moment a fost important, nu doar pentru CR7, dar și pentru întreg fotbalul din Regat. Pentru că, după sosirea lui Ronaldo la Al-Nassr, acest transfer a deschis drumul pentru alte vedete din fotbalul internațional care au ajuns, la rândul lor, în Arabia Saudită, în schimbul unor sume astronomice.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Revenind la Ronaldo, acesta a rămas o „mașină de marcat goluri“ și la Al-Nassr, dar, din păcate pentru echipa sa, reușitele sale n-au contribuit, deocamdată, la câștigarea unui trofeu pe plan intern. Ceea ce, probabil, explică starea de nervozitate a starului portughez. Mai ales în ultimele luni, Ronaldo s-a remarcat prin niște derapaje destul de urâte. De fiecare dată însă, oficialii fotbalului saudit au închis ochii la gesturile infantile ale lui Cristiano, ținând cont de faima și statutul său. Cu siguranță, dacă vreun alt jucător ar fi avut ieșirile urâte ale lui Ronaldo, el chiar ar fi riscat terminarea contractului și expulzarea din fotbalul saudit.

Ronaldo, în schimb, e menajat și pare că a luat-o razna, la 39 de ani! Acum, în timpul meciului din etapa a 21-a, el a ajuns, din nou, în prim-plan din motive nedorite. În partida Al-Shabab – Al-Nassr, derby-ul orașului Riad, portughezul a înscris din penalty, în minutul 21. Acest gol a deschis drumul celor de la Al-Nassr spre victorie, scor 3-2. Echipa e pe 2, când mai sunt 13 etape, la patru puncte de liderul Al-Hilal, care are un meci mai puțin disputat.

În ceea ce îl privește pe Ronaldo, de această dată, el riscă o suspendare pentru că a făcut un gest extrem de urât în fața suporterilor de la Al-Shabab. În timp ce aceștia îl ironizau, scandând „Messi, Messi“, portughezul și-a dus mâna în zona organului genital și a fost filmat, răspunzând într-un mod dezgustător (video jos):

48

de meciuri, 42 de goluri și 13 pase de gol are Cristiano Ronaldo la Al-Nassr Riad.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite