Coşmarul Kazahstan: după un zbor de cinci ore, steliştii au dat de o căldură sufocantă. Ce au spus jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va întâlni, diseară, Aktobe (ora 18.00, Digi Sport) în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Gâlcă sunt mult mai îngrijoraţi de temperatura caniculară din timpul partidei decât de forţa adversarului.

Steaua a fost nevoită să ocolească spaţiul aerian din Ucraina pentru a ajunge în Kazahstan prin Turcia. Această alternativă a mărit distanţa şi a ieşit un zbor de cinci ore. Când au ieşit din avion la Aktobe, steliştii au realizat că problemele lor abia au început.

„În această perioadă e foarte cald în Kazahstan. Am mai vorbit cu alţi prieteni care au mai jucat aici şi s-au plâns de căldură şi de aerul greu respirabil. Nu va fi deloc uşor pentru noi, mai ales dacă ţinem cont că la meciul contra lui Strømsgodset a fost o vreme mult mai bună“, a declarat Cristi Tănase la conferinţa de presă dinaintea partidei. 

Căpitanul roş-albaştrilor s-a plâns şi de faptul că Steaua n-a avut deloc noroc la tragerile la sorţi în acest sezon de cupele europene. „Din păcate, n-am prins adversari foarte aproape de casă, am avut numai deplasări lungi, atât acum în Kazahstan, cât şi etapa trecută în Norvegia. Principalul nostru obiectiv e să câştigăm şi să ne îndeplinim misiunea. Suntem o echipă puternică care trebuie să câştige toate meciurile, indiferent de localizarea geografică a acestora“, a continuat Tănase, potrivit gsp.ro.

Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor, Cornel Râpă, a confirmat cele declarate de Tănase. „Trebuie să batem Aktobe, apoi să câştigăm play-off-ul pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Toată echipa îşi doreşte calificartea în grupe. Un club faimos şi cunoscut, precum Steaua ne obligă să jucăm în cupele europene“.

Steaua va întâlni Aktobe, miercuri (ora 18.00, Digi Sport), returul urmând să aibă loc pe „Arena Naţională“, la 6 august (ora 20.30). Învingătoarea „dublei“ va ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor şi, dacă va fi eliminat acolo, are asigurată prezenţa în grupele Ligii Europa.

CITEŞTE ŞI:

*Gâlcă, supărat din cauza condiţiilor din Kazahstan. Antrenorul lui Aktobe, misterios: „Steaua favorită? Vom vedea“

31 de grade Celsius vor fi la Aktobe, atunci când va începe partida cu Steaua.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite