Contestatarii lui Djokovici bat conspiraționiștii COVID: Dezvăluirile șefului Australian Open

0
Publicat:

Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani, 1 ATP) a câștigat Australian Open 2023, spre disperarea celor care au dezvoltat, din păcate, o ură viscerală pentru un mare sportiv despre care se vorbește așa cum a arătat Adevărul aici, în presa internațională.

Djokovici

Realitatea e însă că lumea contestatarilor lui Nole e mare și cei care aruncă, în permanență, cu noroi în performanțele sportive ale sârbului nu se regăsesc doar în România. De pildă, un fost jucător francez a „reușit“ o performanță rară: în prima săptămână a turneului de la Australian Open a pus la îndoială gravitatea accidentării lui Djokovici, iar în a doua săptămână, după finala câștigată de jucătorul sârb, a acuzat că Novak a mimat că plânge!

Dacă a doua acuză dă, practic, în paranoia, după cum Adevărul a arătat aici, despre prima, cea legată de accidentarea lui Djokovici a vorbit acum directorul Australian Open, Craig Tiley. Potrivit Eurosport, șeful turneului a oferit, în premieră, detalii despre gravitatea problemelor care aproape că l-au făcut pe Nole să piardă meciul din turul II, cu francezul Enzo Couacaud, aflat pe locul 191 ATP, la momentul respectiv.

Craig Tiley, director Australian Open
Craig Tiley, director Australian Open

Ce a spus Craig Tiley?

*Au fost multe speculații cu privire la faptul că acest lucru e adevărat sau nu (n.r. - accidentarea lui Djokovici). E greu de crezut că cineva a putut face ceea ce a făcut el cu acest tip de accidentare, dar e extraordinar.

*Multe dintre problemele legate de Novak își au rădăcina în faptul că are o reputație proastă. La urma urmei, nu cred că cineva poate pune la îndoială accidentarea lui. Avea o ruptură de trei centimetri în coapsă. Am văzut RMN-ul, doctorii nu mint. A trecut prin multe și a câștigat de zece ori în Australia, nu cred că se va mai întâmpla asta. Va ocupa un loc important în istoria Australian Open.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri