Djokovici, imagini teribile de la Australian Open: Sârbul, în mare suferință FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Australian Open 2023 devine un coșmar pentru organizatori! Pentru că, după ce au pierdut deja nume grele pe tabloul masculin, după cum Adevărul a scris aici, acum sunt emoții uriașe și în ceea ce îl privește pe Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani, 6 ATP).

Djokovici

Acesta a avut probleme medicale, încă înainte de debutul competiției. Pe care a reușit să le depășească, în meciul său din runda inaugurală. Astăzi însă, în confruntarea din turul II, cu francezul Enzo Couacaud (27 de ani, 191 ATP), Nole suferă teribil!

Ce-i drept, mai întâi, Couacaud a avut o problemă medicală pentru care a cerut time-out. Apoi însă, la 5-4 în actul secund, Djokovici a lipsit aproape zece minute de pe teren din cauza accidentării de la coapsă. Pe care a avut un bandaj uriaș! Când meciul s-a reluat, s-a văzut că Nole are probleme evidente în a se deplasa pe teren.

În acest moment, meciul Djokovici – Couacaud e în desfășurare pe Eurosport. Primul set a fost câștigat de jucătorul sârb, cu 6-1. În actul secund, scorul a fost egal până la 6-6. Apoi, setul doi a fost câștigat de Couacaud, la tiebreak. Pe imaginile de mai jos, se poate vedea în ce condiții joacă Novak, cu piciorul bandajat, chinuit de dureri.

UPDATE 14.16 - Meciul Djokovici - Couacaud s-a încheiat, după aproape 3 ore. Adevărul v-a oferit aici filmul unei partide dramatice.

Coapsa jpg
Coapsa2 jpg
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite