Ura pentru Djokovici dă în paranoia: Acuze șocante la adresa sârbului VIDEO

0
Publicat:

Novak Djokovici a câștigat primul Grand Slam al anului și, odată cu această performanță uriașă, le-a dat și o palmă morală celor care au savurat și au aprobat decizia excluderii sale de la turneu, anul trecut, după un fiasco pe care Adevărul l-a explicat la vremea respectivă aici.

Dacă Nole a fost imbatabil din punct de vedere sportiv, în 2023, în schimb, contestatarii săi au încercat din răsputeri să-l atace din motive extrasportive. Mai întâi, sârbul a fost făcut impostor, după cum Adevărul a arătat aici. Unul dintre susținătorii acestei idei a fost francezul Marc Gicquel (45 de ani), fost jucător de locul 37 ATP, care n-a depășit niciodată optimile unui Grand Slam, la simplu.

Djokovici jpg

Când turneul de la Melbourne era în desfășurare, de-a lungul primei săptămâni, Gicquel a spus în „L’Equipe“ că Djokovici se preface că are o problemă la coapsă: „Nu cred că are coapsa atât de afectată, pe cât lasă el să se înțeleagă. Nu vom ști niciodată adevărul... Când spune că îl doare undeva, în general, joacă foarte, foarte bine. În locul lui, aș veni cu radiografiile și diagnosticul de la medici și le-aș posta pe rețele de socializare: <<Uite, nu vorbesc prostii, nu mă prefac>>“.

După aceste declarații halucinante, Gicquel a revenit acum, potrivit Eurosport, cu alta și mai ciudată. Pentru că a pus la îndoială și reacția emoționantă a lui Djokovici, copleșit de lacrimi, după câștigarea finalei de duminică, cu Stefanos Tsitsipas.

Mi-ar fi plăcut să-i văd lacrimile, m-am uitat, n-am văzut. Poate n-am căutat bine“, a scris fostul jucător francez pe contul său de Twitter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite