Concluziile anchetei despre accidentul lui Michael Schumacher, aflat în a 50-a zi de comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii accidentului pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, pe data de 29 noiembrie 2013, au făcut publice concluziile cazului.

Ultimele informaţii publice legate de situaţia lui Michael Schumacher indică faptul că accidentul de schi pe care fostul pilot de Formula 1 l-a suferit nu a fost cauzat de o încălcare a normelor de siguranţă. Procurorul acestui caz, Patrick Quincy a declarat: „Nu a fost constatată nicio încălcare a normelor. Accidentul s-a produs în zona din afara pârtiei. Semnalizarea, iluminatul, marcajele şi informaţiile oferite cu privire la limitele acestei pârtii erau conforme normelor franceze în vigoare“. Ancheta demarată în ziua accidentului, pe 29 decembrie 2013 a fost clasată pe 12 februarie 2014, însă concluziile ei nu împiedică familia lui Schumacher să apeleze la justiţia civilă.

Săptămâna trecută, presa germană scria că fostul sportiv se confruntă cu probleme suplimentare şi că ar avea pneumonie, motiv pentru care nu poate fi scos din comă. Între timp, aceleaşi publicaţii au notata că Schumacher a trecut peste infecţia respectivă.

Ştiri pe aceeaşi temă:

BBC conturează traseul pe care îl are de parcurs Michael Schumacher, în drumul recuperării după ieşirea din comă

O lună de comă: „radiografia“ a 30 de zile de când Michael Schumacher este inconştient

Marş pentru Michael Schumacher: sute de oameni s-au adunat să-l încurajeze pe fostul pilot de Formula 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite