BBC conturează traseul pe care îl are de parcurs Michael Schumacher, în drumul recuperării după ieşirea din comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat de 39 de zile în coma indusă de medici după un accident pe care l-a suferit la schi, Michael Schumacher constituie un subiect zilnic în presa europeană.

Ultimele aproape şase săptămâni au fost dificile pentru familia şi apropiaţii pilotului german, care aşteaptă trecerea timpului într-o stare de incertitudine. Cum medicii care se ocupă în mod direct de cazul lui Michael Schumacher s-au ferit să dea pronosticuri concrete despre procesul de recuperare, presa a apelat la specialişti independenţi de situaţia neamţului. Astfel, bbc.co.uk a publicat miercuri un material despre ce îl aşteaptă pe fostul pilot de Formula 1. 

„Va urma o perioadă îngrozitoare. De cinci săptămâni, Corinna, soţia lui Michael, îşi petrece tot timpul lângă patul de spital. Iniţial s-a cazat într-un hotel din apropierea spitalului Grenoble, dar acum parcurge în fiecare zi 175 de kilometri din Elveţia, doar pentru a putea fi alături de celelalte rude. Deşi mulţi fani sărbătoresc încă de pe acum informaţiile potrivit cărora Schumacher a clipit şi a început să aibă reflexe, presiunea uriaşă pentru familie va fi să comunice cu el“, notează englezii.

  

image

                                                            FOTO captură bbc.co.uk

Ştiri pe aceeaşi temă:

O lună de comă: „radiografia“ a 30 de zile de când Michael Schumacher este inconştient

Marş pentru Michael Schumacher: sute de oameni s-au adunat să-l încurajeze pe fostul pilot de Formula 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite