Dennis Man ar putea ajunge la AC Milan. Transferul românului depinde de decizia unui jucător de la Chelsea

0
Publicat:

Dennis Man ar putea semna cu AC Milan, însă transferul românului depinde de un jucător de la Chelsea, care este prima variantă pe care o au milanezii în ceea ce privește întărirea atacului.

Dennis Man. FOTO Arhivă
Dennis Man. FOTO Arhivă

AC Milan negociază în această perioadă cu Zyiech, iar dacă transferul acestuia nu se va concretiza, milanezii vor demara negocierile pentru românul care joacă în prezent pentru Parma. 

„Românul are un an excelent în Serie B, deși încă păcătuiește la capitolul continuitate. În orice caz, Man ar da acel suflu de prospețime și imprevizibilitate care de multe ori a lipsit Milanului. Maldini a început deja tatonările cu Parma, «cruciații» au arătat că sunt deschiși să-l vândă pe Man”, scriu jurnaliștii italieni.

Fostul fotbalist al FCSB are deja 57 de meciuri jucate în Italia, unde a reușit 9 goluri și 3 pase decisive. Doar în acest sezon, Man a marcat de 4 ori, în 14 meciuri pentru Parma și este unul dintre cei mai în formă jucători români ai momentului. 

Conform Transfermarkt, Dennis Man este evaluat la 5 milioane de euro. Românul a mai jucat pentru FCSB, UTA Arad și Atletico Arad. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite