Cine i-a ales lui David Popovici simbolul care să-l reprezinte. De ce o libelulă și nu o orcă sau un vultur

0
Publicat:

Sponsorul i-a cerut lui David să aleagă un animal care să-l reprezinte, iar acesta să fie inscripționat pe linia sa de echipament. Surprinzător, înotătorul s-a oprit la o libelulă.

David Popovici se aseamănă unei libelule. Foto Facebook
David Popovici se aseamănă unei libelule. Foto Facebook

Înotătorul a explicat de ce: „M-am gândit mult: să fiu un rechin, un vultur? M-am gândit la ceva alfa. Prădător Apex (n.r. - specie din vârful lanțului trofic). Ce ar trebui să fiu? O balenă ucigașă? O orcă? Un crocodil...?”, a răspuns David Popovici, care a continuat: ”Apoi, prietena mea mi-a sugerat o idee, și nu-mi place să recunosc, dar ea a propus o libelulă. O insectă. Frumoasă și delicată. Alunecă fără efort pe suprafața apei. Nici nu înoată, nici nu stă complet în aer”.

Lui David Popovici i-a plăcut ideea iubitei sale, astfel că să oprit la libelulă: ”Prietena mea mi-a spus că arăt ca o libelulă. Ele sunt rapide, sunt buni prădători pentru mărimea lor și sunt creaturi inteligente. Nu trăiesc doar prin forță brută.

Îmi place să cred că mă comport ca o libelulă: alunecând fără efort. Cea mai frumoasă parte a înotului este că mă face să mă simt ușor și să uit de lucrurile rele din viață, de trecut, de viitor și de stres, care este o realitate care ne acaparează mai devreme sau mai târziu”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite