Gigi Becali, „turbat“ după CFR Cluj – FCSB: Doi jucători distruși de patron, după o criză de nervi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La FCSB, au vorbit Florinel Coman și Elias Charalambous, după CFR Cluj – FCSB, însă declarațiile care contează cu adevărat la formația din Berceni, cele ale patronului-antrenor, Gigi Becali (65 de ani), au venit abia astăzi.

Gigi Becali, factotum la FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul
Gigi Becali, factotum la FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

Așa cum era de așteptat, latfundiarul din Pipera și-a „mitraliat“ echipa, în condițiile în care se prefigurează deja al 8-lea sezon la rând fără titlu! Principalii vizați de criticile lui Becali au fost Andrei Cordea – cândva în grațiile patronului – și David Miculescu, acesta fiind transferat la FCSB pentru 1,7 milioane de euro de la UTA! De când a sosit la FCSB însă, Miculescu (21 de ani) are un bilanț foarte slab: 40 de meciuri, 2 goluri, 3 pase de gol în 1.998 de minute în tricoul roș-albaștrilor.

Ce a spus Gigi Becali?

*Suntem praf pe partea dreaptă. Avem doi jucători acolo (n.r. - David Miculescu și Andrei Cordea) și din doi nu poți face unul. Și ăla e varză, și ăla e praf... E posibil să-l încercăm pe Sorescu acolo, vom vedea...

*Nu știu ce se întâmplă cu Cordea. Întrebați-l pe el. Bă, ce se întâmplă cu tine? Ce ai căzut așa? E praf definitiv. Miculescu? Încă mai am încredere, pentru că e tânăr. Plus că el a mai mișcat ceva, a mai avut o ocazie, dar Cordea e praf și pulbere.

*Florinel Coman? V-am spus. A devenit mai bun decât atunci când l-am luat. A făcut un salt. A înțeles că nu merge. E vorba de muncă. Acum se antrenează la sală, singur. Muncă, muncă, muncă. Se joacă cu mingea ca Neymar. Doamne, acum să nu-l laud... Nu e vorba că l-au motivat criticile mele, ci l-a motivat Dumnezeu care i-a zis: «Vezi că Tănase, Man și Cicâldău iau milioane. Ăștia erau mici în fața ta. Tu erai la distanță de ei și nu ai luat nici măcar un milion». Acum, el trebuie să ia mai multe milioane.

*Dacă nu baţi Farul pe Arena Naţională, acasă, ce pretenţii să mai ai la titlu? Ce să cauţi? Stai acasă şi îţi vezi de treaba ta. Nu ştiu ce le zice Gică Hagi, că sunt cei mai buni, cei mai buni şi le-a intrat în cap asta. Asta trebuie să fac şi eu. Mă duc şi eu acum, înainte de meci: <<Bă, sunteţi cei mai buni, ca să nu mai intre cu frică pe teren>>. Dacă nu baţi Farul, ce să mai cauţi la titlu? Dacă faci un egal, să zicem, că mai ai un meci, dar...

40

de meciuri, 9 goluri și 5 pase de gol a adunat Andrei Cordea, în acest sezon, la FCSB.

Play-off, etapa a III-a

Sâmbătă: Farul – CS U Craiova 3-2

Duminică: CFR Cluj – FCSB 1-1

Luni: Sepsi – Rapid 20.30

Clasament

1. Farul Constanța 39 de puncte

2. CFR Cluj 35p*

3. FCSB 34p*

4. CSU Craiova 29p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 21p

Play-out, etapa a III-a

Sâmbătă: Voluntari – UTA 1-1

Sâmbătă: „U“ Cluj – FC U Craiova 1-3

Duminică: Chindia – Hermannstadt 1-2

Duminică: Botoșani – FC Argeș 1-0

Luni: Petrolul – Mioveni 17.30

Clasament

1. FC U Craiova 26p

2. Petrolul 24p

3. Botoşani 23p

4. Voluntari 22p

5. Hermannstadt 21p

6. „U“ Cluj 20p

7. Chindia 19p

8. UTA 18p*

9. FC Argeş 14p*

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**În play-out, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce locurile 7 și 8 vor juca un baraj de menținere / promovare cu locurile 3 și 4 din „B“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite