Cine ar învinge într-un joc Djokovici de 26 de ani și cel de 36 de ani. Răspuns fără echivoc al sârbului

0
Publicat:

Fără doar și poate, Novak Djokovici joacă cel mai bun tenis al său, chiar dacă are 36 de ani. Sârbul e convins să ar câștiga acum fără probleme un meci utopic, cu varianta sa din urmă cu 10 ani.

Novak Djokovici e ca vinul: devine mai bun odată cu vârsta. Foto Getty images
Novak Djokovici e ca vinul: devine mai bun odată cu vârsta. Foto Getty images

Nole a rămas singurul jucător care poate să-i țină piept lui Carlos Alcaraz, puștiul care face furori în tenis de mai bine de un an. Djokovici e capabil să își domine fizic adversarii cu 10-15 ani mai tineri, acest lucru fiind vizibil în semifinala de la Roland Garros, unde spaniolul nu a putut face față fizic ritmului impus de cel mai titrat jucător din istorie.

3-0 fără emoții

După succesul din turul secund de la US Open, sârbului i-a fost adresată o întrebare interesantă: "Cine ar câștiga un meci între Djokovici la 26 de ani și Djokovici de 36 de ani?". Fără să clipească, numărul doi mondial răspuns: "Nicio problemă, e ușor, ușor, ușor de tot. 3-0 pentru cel de 36 de ani".

În acest an, Nole a câștigat Australian Open și French Open, precum și turneele de la Adelaide, și Cincinnati. A pierdut finala la Wimbledon. Versiunea sa din 2013 se impunea la Australian Open și juca ultimul act la Wimbledon și US Open. În urmă cu 10 ani, Novak Djokovici a mai câștigat Turneul Campionilor, Monte Carlo, Dubai, Shanghai și Paris Masters.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite