Novak Djokovici, one man show. Și-a bătut adversarii cu... mistria și tigaia | VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici va debuta la US Open 2023 luni noaptea, urmând a-l înfrunta în primul tur pe Alexander Muller, francezul de pe locul 76 ATP. Până atunci, sârbul face deliciul spectatorilor.

În acest weekend, Nole a fost unul dintre invitații de la Kids Day, eveniment găzduit de USTA Billie Jean King National Tennis Center și dedicat fanilor de toate vârstele ai tenisului.

Novak Djokovici a fost provocat să le țină piept unor adversari tineri jucând cu o mistrie în loc de rachetă și, în ciuda obiectului neobișnuit cu care lovea mingea, sportivul a reușit să câștige, făcând deliciul publicului. A făcut-o la fel și când a folosit, pe post de rachetă, o tigaie, o scândură sau un semn de circulație.

Novak Djokovici va debuta luni noapte la US Open. Foto EPA EFE
Novak Djokovici va debuta luni noapte la US Open. Foto EPA EFE

Jucătorul de pe locul 2 mondial vrea să-și desăvârșească la US Open ceea ce a început la Australian Open, turneu pe care l-a cucerit după evoluții spectaculoase. A urmat victoria de la Roland Garros și finala pierdută la Wimbledon.

La turneul newyorkez, Novak Djokovici are parte de un traseu mai ușor până la finală, evitându-i pe cei mai grei adversari, Daniil Medvedev și Jannik Sinner. Abia în sferturi ar începe emoțiile pentru Nole, când în față îi vor apărea Stefanos Tsitsipas sau Taylor Fritz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite