Centenarul Rapidului, motiv de ceartă. Săpunaru: „E la anul”. Șumudică: „La anul sunt 101 dalmațieni”

0
Publicat:

Înființată în 1923, Rapidul sărbătorește în acest ani 100 de ani. Însă, după ce s-a tras linie la finalul campionatului, giuleștenii au ieșit abia pe locul 5, care nu e deloc motiv de bucurie pentru gruparea vișinie.

Cristi Săpunaru susține că 2024 va fi anul Rapidului. Foto Sportpictures
Cristi Săpunaru susține că 2024 va fi anul Rapidului. Foto Sportpictures

Clubul și-ar fi dorit să celebreze 100 de ani de la înființarea printr-un titlu sau măcar cu o clasare pe podium. Cum acest lucru nu a fost reușit, căpitanul Cristian Săpunaru a schimbat macazul în ceea ce privește centenarul Rapidului: ”Anul viitor va fi altceva, va fi centenarul.

E anul centenarului acum, că acum împlinim 100 de ani, dar sezonul viitor e sezonul centenarului. Anul viitor, avem obiectiv clar, locurile 1-3. Dacă am spus așa, înseamnă inclusiv titlul. Nu jucăm singuri. Locurile 1-3, cu mentalitatea de a ieși campioni”, a declarat Săpunaru, la Prima Sport.

Marius Șumudică arată cu degetul clasarea slabă a giuleștenilor. Foto Sportpictures
Marius Șumudică arată cu degetul clasarea slabă a giuleștenilor. Foto Sportpictures

Afirmația căpitanului a fost contrazisă de Marius Șumudică: „Acum există o stare în care văd că se ascunde gunoiul sub preș. Păi cum să ajungi să spui că nu anul ăsta face Rapidul 100 de ani? Băi, e anul Centenarului! Nu vă mai ascundeți să spuneți că la anul sunt 100 de ani! La anul sunt 101 dalmațieni, dacă vrei. Nu, anul ăsta se fac 100 de ani!

Iar pentru anul Centenarului să termine pe locul cinci ... Pentru mine, ăsta este un insucces total. Total! Poate să-mi zică mie ce mi-or zice, că bag eu bățul prin gard, dar nici nu mă interesează”, a declarat Șumudică pentru gsp.ro.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite