FCSB, umilită de Rapid pe teren propriu. De mult nu au mai fost marcate atât de multe goluri în acest derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a fost surclasată de Rapid Bucureşti cu scorul de 5-1 (3-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci considerat în deplasare, în etapa a 10-a (ultima) a play-off-ului Superligii de fotbal.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Rapid a egalat cea mai categorică victorie obţinută în meciurile directe cu roş-albaştrii, din 2010. Echipa antrenată de Adrian Mutu a deschis scorul rapid, prin olandezul Kevin Luckassen (7), din pasa lui Jayson Papeau. Ştefan Pănoiu (17) a majorat diferenţa cu un şut deviat, în urma unui corner. Paul Iacob (26) a înscris al treilea gol al Rapidului, tot în urma unui corner. Octavian Popescu, intrat la pauză, a redus diferenţa cu o execuţie cu boltă (58), dar a fost eliminat în min. 63, pentru lovirea lui Funsho Bamgboye. Nigerianul a marcat ultimele două goluri ale partidei (68, 79), din pasele lui Paul Iacob, respectiv Răzvan Onea.

În min. 34, jocul a fost întrerupt pentru 5-6 minute din cauza torţelor aruncate de suporterii gazdelor. La meci au asistat 19.247 spectatori.

La Rapid a debutat în min. 86 tânărul portar Bogdan Ungureanu (16 ani).

FC FCSB - FC Rapid Bucureşti 1-5 (0-3), Arena Naţională - Bucureşti Au marcat: Octavian Popescu (58), respectiv Kevin Luckassen (7), Ştefan Pănoiu (17), Paul Iacob (26), Funsho Bamgboye (68, 79). Cartonaş roşu: Octavian Popescu (FCSB, 63).

Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); al patrulea oficial: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)

Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)

Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF  

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite