Cel mai dorit om din fotbalul românesc: Daniel Stanciu are trei oferte, inclusiv de la Federaţia Română de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Stanciu are mai multe oferte ca un fotbalist
Daniel Stanciu are mai multe oferte ca un fotbalist

Daniel Stanciu, directorul general al celor de la ASA TG. Mureş, este dorit în staff-ul naţionalei, al Astrei, dar şi la Craiova.

Cu o săptămână înainte de startul sezonului avea nouă jucători la echipă. A transferat nu mai puţin de 15 fotbalişti, a reuşit să câştige cu ”granzii” CFR Cluj şi Steaua, a ajuns pe locul cinci în clasament după 13 etape, şi s-a calificat în sferturile Cupei României. Omul momentului în Liga 1 e Daniel Stanciu, directorul general al mureşenilor, cel care a atras atenţia şi altor cluburi din Liga 1.

Cine se "bate" pentru el
Munca lui Daniel Stanciu, directorul general al clubului, a fost ”răsplătită” de ofertele care vin din ce în ce mai des în ultimul timp.

Potrivit unor surse, Stanciu este dorit la Astra în locul lui Dinu Gheorghe, cel care a plecat marţi de la echipă. Mai mult decât atât, ”Vamă” l-a indicat pe Stanciu ca posibil succesor. Şi cei de la CSU Craiova  îl vor pe managerul de la Tg. Mureş, oltenii făcându-i o ofertă concretă de mai bine de o lună.

Pe ”fir” au intrat şi ”federalii”, care i-au propus  să se alăture staff-ului echipei naţionale. Un contract de nivelul Ligii 1, însă cu bonusuri foarte mari în cazul calificării primei reprezentative la Campionatul European din 2016 şi la Mondialul din 2018.

În vârstă de 42 de ani, Daniel Stanciu a lucrat ani buni ca ziarist, apoi s-a alăturat fraţilor Becali şi a colaborat cu ei la firma lor de impresariat. Ulterior, a făcut pasul către managementul sportiv şi a fost conducătorul celor de la Timişoara, Vaslui şi acum la Tg. Mureş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite