Astra Giurgiu, fără preşedinte: Dinu Gheorghe şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe, fost preşedinte la Astra Giurgiu FOTO Răzvan Păsărică
Dinu Gheorghe, fost preşedinte la Astra Giurgiu FOTO Răzvan Păsărică

Dinu Gheorghe a declarat, luni, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al echipei Astra Giurgiu, pe care o ocupa din martie 2012, după ce a discutat cu finanţatorul Ioan Niculae.

Cel poreclit „Dinu Vamă“ şi-a motivat alegerea pentru DigiSport: „Am vorbit azi cu Ioan Niculae şi am încheiat conturile cu Astra. E dorinţa mea, sper să fi luat cea mai bună decizie. N-a fost uşor, datorită relaţiei cu domnul Niculae, cu jucătorii, nici nu mi-am luat rămas bun de la ei. Ar fi normal s-o fac, dar mi-e foarte greu. Am reuşit performanţe extraordinare cu acest grup. Am mai vrut să fac asta în vară, după Supercupă, am avut acest impuls, am discutat cu domnul Niculae chiar pe gazon, dar mi-a zis că trebuie să rămân. Nu am nici o altă ofertă. E greu să spun dacă voi mai lucra la un alt club din Liga I.

Bugetul a fost cam şase milioane de euro pe an cât am stat eu acolo. Performanţa obţinută a meritat investiţia, cred eu. Să nu uităm stadionul făcut, sînt mîndru de ce am reuşit cu toţii acolo. Am pierdut multe zile şi nopţi, am avut multe emoţii cu cerinţele UEFA şi dreptul de a evolua acolo în cupele europene“.

LIGA I Programul din etapa a XII-a şi rezultatele complete din primul eşalon românesc

Petrolul Ploieşti s-a „împiedicat“ de ultima clasată din Liga I, Oţelul Galaţi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite