Ce trăieşte un pacient de coronavirus în România: „Mi-au dat medicamente pentru cancer, sifilis şi SIDA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ridicarea stării de urgenţă, au început să apară tot felul de informaţii, care mai de care ciudate, despre boala COVID-19 şi situaţia pe care a creat-o în ţară.

Deocamdată, în topul celor mai bizare ştiri se află informaţia potrivit căreia în judeţul Suceava cifrele răspândirii coronavirusului au fost, pur şi simplu, „umflate“! După cum „Adevărul“ a scris aici, şefa Direcţiei Sanitare Suceava, dr. Manuela Trifan, a spus că judeţul Suceava a avut un număr mare de cazuri de COVID-19, fiindcă, din greşeală, raporta numărul de teste efectuate şi nu pe cel al bolnavilor!

Ca şi cum această informaţie halucinantă n-ar fi fost de ajuns, acum aflăm şi cum sunt trataţi bolnavii de coronavirus în România! În luna aprilie, „Adevărul“ a scris aici despre cazul fostului mare fotbalist, Miroslav Giuchici (66 de ani) care, deşi era asimptomatic, era, practic, obligat să se interneze în spital! Într-o primă fază, Giuchici a refuzat, spunând că nu-şi poate lăsa mama, în vârsta de 88 de ani, singură. 

Ulterior însă, după ce fiul său şi nora sa, ambii cu forme uşoare ale bolii, au fost externaţi, Miroslav Giuchici a fost nevoit să meargă la spital. La o lună de la acel moment, el a dezvăluit pentru Pro TV calvarul pe care l-a trăit, din cauza modului în care a fost tratat.

Ce a spus Miroslav Giuchici?

*Culmea că mama mea, de 88 de ani, şi nevasta mea, cu atac cerebral şi la pat, n-au luat (n.r. - virusul), pe când ambii nepoţi, fiul meu şi eu, da. Pe rând, am fost internaţi toţi la spital. După 10-11 zile ni s-au făcut teste duble şi, pe rând, ni s-a dat drumul acasă.

*Toate 11 zile, cât am stat la spital, n-am mâncat nimic, absolut nimic. Dimineaţa, îmi dădeau un pumn de medicamente, printre care se aflau medicamente de SIDA, cancer, sifilis, paracetamol!

CITEŞTE ŞI:

„Se dau bani să se scrie că unii au murit de COVID!“. Acuze grave la un post TV din România

Un italian celebru pune ţara pe jar: „Coronavirus? O răceală! Să-mi răspundă cineva la o întrebare!“

Românii reveniţi acasă, crucificaţi: „Vin doar să-i tratăm, fără să contribuie la sistemul Sănătăţii!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite