Brand românesc pe casca Ferrari în Formula 1: Unde va mai apărea sigla companiei FOTO

0
Publicat:

Formula 1 reprezintă o lume exclusivistă în care România a pătruns datorită parteneriatului semnat de firma Bitdefender cu Ferrari, în septembrie 2022. Acest parteneriat va fi dezvoltat acum, înaintea noului sezon, care va începe pe data de 5 martie, în Bahrain.

Bitdefender jpeg

Concret, sigla Bitdefender, una dintre cele mai puternice companii din lume în domeniul securităţii cibernetice, va fi mult mai vizibilă pe echipamentul celor de la Ferrari. Potrivit connect.ro, noutățile sunt următoarele:

*Vizibilitate mai mare a brandului prin afișarea logo-ului Bitdefender pe coroana căștilor piloților.

*Logo afișat pe costumele de curse și uniformele echipei, inclusiv pe echipamentele piloților odată cu startul Campionatului Mondial de Formula 1 la Marele Premiu din Bahrain 2023.  

*Poziționare strategică a logo-ului Bitdefender pe părțile sistemului halo de pe monopostul SF-23 condus de către Charles Leclerc și Carlos Sainz.

*Totodată, Ferrari a început să exploreze și să evalueze produsele și serviciile de securitate cibernetică Bitdefender pentru a le integra în arhitectura sa de business.

Bitdefender jpg

Suntem încântați să marcăm startul noului sezon alături de partenerii noștri de la Scuderia Ferrari, printr-o vizibilitate mai mare a brandului Bitdefender pe mașinile și pe echipamentele piloților. În acest sezon, logo-ul Bitdefender va apărea pe căștile piloților și pe bara dispozitivului halo de pe monopost, două dintre cele mai critice elemente de siguranță concepute pentru a proteja piloții. Această amplasare are o semnificație aparte pentru noi, așa cum și Bitdefender este la fel de dedicat protejării datelor clienților și dispune de încrederea lor pentru a-i apăra de criminalitatea cibernetică“, a spus pentru connect.ro, Bogdan Irina, COO și General Manager, Consumer Solutions Group, Bitdefender.

Bitdefender jpg

Ferrari va aborda noul sezon de Formula 1 cu piloții Charles Leclerc și Carlos Sainz jr. Italienii au ieșit pe locul 1, în Clasamentul Constructorilor, de 16 ori (record all-time), în 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007 și 2008. În sezonul trecut, Ferrari a terminat 2, cu 554 de puncte, după echipa Red Bull Racing (759 de puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite