Borussia Dortmund-Steaua 1-0. Un fost mare jucător al ambelor echipe e sigur: „Rezultatul este mincinos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gundogan, mijlocaşul defensiv al Borussiei, în cleştele format din omologii săi de la cetrul Stelei: Bourceanu şi Breeveld. FOTO: AFP
Gundogan, mijlocaşul defensiv al Borussiei, în cleştele format din omologii săi de la cetrul Stelei: Bourceanu şi Breeveld. FOTO: AFP

Borussia Dortmund a învins greu Steaua, scor 1-0, în primul amical al „roş-albaştrilor“ din 2015, dar campioana României s-a descurcat destul de bine în faţa echipei care la jumătatea turului e pe penultimul loc în Bundesliga.

Meciul jucat la Alicante (Spania), în faţa a 6.000 de fani, în majoritate români, şi în care Keşeru şi-a trecut în cont două ratări importante, a fost decis de reuşita de pe final a lui Kuba Blaszczykowski (84). 

„E un rezultat mincinos, fiindcă Steaua a jucat bine, a avut ocazii, o bară, chiar m-a impresionat. Sunt puţin dezamăgit de cum a jucat Dortmund, pentru că în returul ăsta trebuie să joace total altfel decât a făcut-o până acum“, a declarat, la DigiSport, Marcel Răducanu, fost jucător atât la Steaua (1972-1981), cât şi la Borussia Dortmund (1982-1988). 

Tamaş ratează startul returului

După ce a semnat joi cu Steaua, Gabi Tamaş a ajuns în cantonamentul de la Oliva Nova şi a privit din tribună amicalul cu Borussia. Fundaşul se reface după o ruptură de ligamente încrucişate şi va rata startul returului, din 21 februarie. „Nu e la zi cu pregătirea fizică. Vom putea vorbi despre Gabi abia peste o lună, o lună şi jumătate“, a anunţat antrenorul Costel Gâlcă. 

Steaua: Cojocaru - Râpă, Luchin, Papp, Toşca - Bourceanu, Breeveld - Popa, Stanciu, Tănase (cpt) - Keşeru. Au mai jucat: Rusescu, Latovlevici, Neagu, Vîlceanu, Pham, Enceanu, Matei.

Borussia: Weidenfeller - Groskreutz, Subotici, Hummels, Sokratis - Gündogan, Kehl - Jojic, Reus, Kampl - Immobile

Citeşte şi 

Steaua a pierdut primul amical din pauza competiţională de iarnă, în faţa celor de la Borussia Dortmund

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite