Steaua a pierdut primul amical din pauza competiţională de iarnă, în faţa celor de la Borussia Dortmund

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a fost învinsă de Borussia Dortmund (0-1), în cel dintâi amical din pauza competiţională de iarnă. Partida s-a desfăşurat sâmbătă, în Spania, la Oliva Nova.

De menţionat că în meciul cu gruparea germană, la care au asistat câteva mii de spectatori, Steaua a inaugurat tricourile cu noua siglă. Unicul gol a fost înscris de mijlocaşul Jakub Błaszczykowski.
Andrei Prepeliţă şi Giedrius Arlauskis au fost menajaţi, probabil din pricina unor probleme medicale, în vreme ce Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Gabriel Iancu şi Gabriel Tamaş au program de pregătire separat. 

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a comentat meciul pentru DigiSport: „Ne-am atins obiectivul în unele momente. Ne-am creat ocazii de gol, dar e devreme să vorbim mai multe. Ne-am mişcat foarte bine pentru primul meci. Am dat peste un adversar foarte bun, care peste o săptămână are primul meci oficial. 

Acesta a fost ultimul lor test din câte ştiu. Pentru noi a fost un test util. În afara rezultatului, totul a ieşit bine. Păcat că am ratat ocazii, practic am început anul aşa cum l-am terminat, dar sper ca pe viitor să marcăm. Sper ca în zile viitoare Chipciu să intre cu noi la antrenamente, normal, la fel şi Prepeliţă. I-am urat bun venit lui Tamaş, sper să ne ajute“.
Roş-albaştrii au încheiat turul ca lideri în Liga I, având un bilanţ de 14 victorii, o remiză şi două înfrângeri. De cealaltă parte, Borussia Dortmund se află pe locul 17 în Bundesliga, cu patru meciuri câştigate, trei egaluri şi 10 partide pierdute.

Echipe


Steaua: Cojocaru - Rîpă, Luchin, Papp, Toşca - Bourceanu, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase (cpt) - Keşeru. Rezerve: Nita - Latovlevici, G. Matei, Pham-Huy, Rusescu, Neagu, Enceanu, Vîlceanu.

Borussia Dortmund: Weidenfeller - Groskreutz, Subotici, Hummels, Sokratis - Gündogan, Kehl - Jojic, Reus, Kampl - Immobile. Rezerve: Alomerovic, Göcke, Blaszczykowski, Passlack, Stankovici, Ginter, Burnic, Schmelzer, Harder.

Programul amicalelor pe care le va juca Steaua în cele două cantonamente

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite