Bernie Ecclestone poate face închisoare la vârsta de 82 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Formulei 1, legendarul britanic Bernie Ecclestone în vârstă de 82 de ani, a intrat în vizorul justiţiei germane sub acuzaţia de dare de mită şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă să ajungă la după gratii, în ciuda vârstei înaintate.

Presa germană citată de Mediafax scrie că Bernie Ecclestone este acuzat de justiţie de dare de mită pentru un bancher. Tribunalul din Munchen îl va chema pe şeful Formulei 1 în faţa judecătorilor. Procesul iminent care va fi intentat britanicului de 82 de ani va atrage cu sine plecarea sa din postura de conducător al „Marelui Circ”.

Acuzaţiile justiţiei sunt fondate pe ideea că Ecclestone ar fi dat mită 35 de milioane de euro unui bancher german pentru ca acesta să subevalueze valoarea acţiunilor deţinute de banca respectivă în Formula 1. Totuşi, nu este exclus ca bătrânul Ecclestone să scape de proces dacă autorităţile germane vor ajunge la un consens cu el.

Britanicul a ieşit deseori în evidenţă prin relaţiile sale amoroase cu femei mult mai tinere decât el, top-modele care au apărut de multe ori prima pagină a tabloidelor din lumea întreagă. Ecclestone a avut până acum trei mariaje din care au rezultat trei copii, Deborah, Tamara şi Petra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite