Begu, conştientă că Serena era de bătut: A explicat ce i s-a întâmplat în meciul cu Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Begu

Sportiva de 30 de ani a prins-o pe fosta ocupantă a locului 1 mondial într-un moment de maxima vulnerabilitate, dar a irosit şansa de a obţine o victorie uriaşă.

Irina Begu (74 WTA) a ajuns faţă în faţă cu Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) exact când americanca avusese o pregătire catastrofală pentru French Open, după cum „Adevărul“ a explicat aici. 

Din păcate, după puştoaica Pigato (17 ani, 506 WTA), Begu a devenit a doua adversară pe care Serena a bătut-o pe zgură, în 2021. Ceea ce sporeşte regretele că Irina a scăpat printre degete o victorie care, cu siguranţă, ar fi făcut înconjurul lumii. După meci, într-un interviu acordat pentru Eurosport, Begu a încercat să explice motivele pentru care a părăsit French Open în turul I.

Ce a spus Irina Begu?

*A fost un meci echilibrat, din păcate, n-am reuşit să profit de şansele avute. N-am reuşit să servesc bine în finalul primului set.

*Am jucat mult cu al doilea serviciu şi ea a pus presiune. Am ratat multe şanse, au fost greşeli poate uşoare în anumite momente. Cu Serena, când ai o şansă, trebuie să o iei.

*Înainte de meci, am avut o tactică, am încercat să o respect. Pe parcursul meciului m-am adaptat. 

Serena, în general, joacă agresiv. M-aşteptam la lucrul ăsta. A făcut la 5-2, în primul set, destule greşeli.

*Urmează o mică pauză. Sunt înscrisă la un turneu înainte de Wimbledon, cam ăsta e planul, să joc un turneu pe iarbă înainte de Wimbledon.

Serena
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite