Becali, revoltat: „Ce ai cu mine, miliţiene?“. Ce s-a întâmplat după ce echipa sa a încălcat Ordonanţele Militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a „furat“ startul şi a reluat antrenamentele de grup, deşi acest lucru nu e permis în acest moment. Iar după ce imaginile au ajuns în presă, poliţia s-a autosesizat.

Gigi Becali s-a obişnuit să aibă parte de un tratament preferenţial şi o dovadă în acest sens e modul în care s-a lăudat că iese din casă, fără declaraţie de propria răspundere, pe când oamenii de rând plătesc amenzi usturătoare pentru aşa ceva.

Şi, crezând că poate face ce vrea, inclusiv acum, pe durata stării de urgenţă, patronul FCSB a ordonat reluarea antrenamentelor echipei FCSB la baza de la Berceni. Numai că de aici a pornit un scandal mare, după ce fotografiile au ajuns în presă, iar poliţia a declanşat o anchetă. Chiar dacă, într-o primă fază, a spus că nu ştie nimic despre aşa ceva, ulterior, latifundiarul a explicat pentru Digi Sport tot ceea ce s-a întâmplat.

Ce a spus Gigi Becali?

*Bogdan Vintilă (n.r. - antrenor FCSB) a fost chemat la Poliţia Capitalei, după ce un ziar a făcut reclamaţie. Ziariştii să-şi facă treaba, dar reclamaţie?! Nu mai are nimeni logică, nu mai ştii nimic în ţara asta.

*Vintilă i-a arătat filmul Miliţiei, a zis da, domne, e distanţare socială, s-a respectat, la revedere! Fiţi sănătoşi! Vezi, inteligenţa? Tătaru (n.r. - Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii) n-a avut inteligenţă să zică asta.

*Ţi-am zis eu că miliţianul are inteligenţă, că are şcoală? I-a lăsat filmele acolo să le studieze şi la revedere, să fie sănătos. 

*Miliţienii au fost îngrijoraţi că am început pregătirea. N-am început-o. Acum nu să stea o ţară după Steaua sau după cluburile de fotbal. Aici le dau dreptate. Noi trebuie să salvăm un popor şi dacă o să ia o hotărâre, noi ne supunem. 

*Dar dacă respectăm Ordonanţa, ce ai cu mine? De ce să stau singur în casă? Păi ce, în casă stau singur? Se stă câte 4-5 persoane. Jucătorii se antrenează câte trei, trei, trei.

*Eu am o biserică şi lucrează la construcţie 30 de inşi, unii lângă alţii. Şi nu sunt trei, trei, trei. Păi, dacă respect Ordonanţa, ce mai vrei? Ce spune Ordonanţa? Trebuie distanţare socială. Am făcut distanţare socială. Ce mai vrei? Acum, dacă zice Miliţia, dă-l încolo de fotbal, nu stă ţara după mendrele noastre la fotbal.

*Dacă respecţi legea, nu trebuie să-ţi fie frică. Dar eu am făcut puşcărie, chiar dacă am respectat legea. Au zis că premierea e mită (n.r. - când a oferit bani ca o echipă să câştige un meci).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite