Becali, luat la mişto: Ce a făcut Edward Iordănescu în ziua în care era aşteptat să preia FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali s-a lăudat, luni seara, că Edward Iordănescu a fost convins, în proporţie de 95%, să vină la FCSB. La mai puţin de 24 de ore, latifundiarul a fost trezit la realitate.

Gigi Becali spera ca astăzi să bată palma cu Iordănescu, mai ales după ce se întâlnise cu acesta cu 24 de ore mai devreme. 

„Eu pot să vă spun că Edi e 95% antrenorul FCSB. Dar poate omul se răzgândeşte noaptea, mai ştii? Edi nu mai e cel de acum patru, cinci ani. S-a schimbat şi s-a apropiat mai mult de biserică“, a anunţat Becali în aşteptarea răspunsului final al antrenorului de la Gaz Metan. Răspuns care a venit, astăzi, sub forma plecării în concediu în Grecia! 

Lăsat cu ochii în soare, Becali s-a reorientat repede şi a bătut palma cu...Bogdan Andone (44 de ani). E o mutare care confirmă, încă o dată, că la FCSB se doreşte ca omul de pe bancă se fie executantul patronului. Iar acest rol va fi îndeplinit cu brio de Andone, cel care a fost secundul „secundului“ Mihai Teja la FCSB în stagiunea recent încheiată!

„A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat, miercuri (n.r. – astăzi), la ora 12.00, antrenor principal. Ce să mai vorbesc cu Zenga, că eu am deja antrenor!“, a anunţat Becali, după ce s-a convins că Edward Iordănescu nu va veni la FCSB

Nicio performanţă ca principal

Bogdan Andone, fost jucător obişnuit, de nivelul Ligii I, se încadrează în categoria antrenorilor fără CV care au ajuns la FCSB în ultima perioadă. 

Alesul lui Gigi Becali e cumnatul lui Marius Şumudică, fiind căsătorit cu sora acestuia. De altfel, noul principal al FCSB-ului şi-a început cariera de antrenor ca secund al lui Şumi, mai întâi, la Al-Shaab din Emirate (2012-2013), iar apoi la Astra (2015-2017), la a doua echipă contribuind la câştigarea titlului. În rest, ca principal, a avut pe mâna numai echipe de liga secundă.

Instalarea lui Andone e o alegere mult mai bună decât pare la prima vedere. E un tip foarte dedicat şi foarte inteligent. E foarte implicat, simte fotbalul. Marius Şumudică antrenor  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite