FCSB, un dezastru: Mihai Stoica se crede mai important decât antrenorul echipei! Cum a izbucnit, în direct, la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica

Cele patru campionate ratate la rând nu doar că nu aduc o schimbare de abordare la FCSB, dar situaţia pare că se înrăutăţeşte de la un sezon la altul.

Mai nou, managerul Mihai Stoica insistă, sus şi tare, că deţine un rol mai important decât cel al antrenorul! El a făcut o serie de declaraţii halucinante la Digi Sport, demonstrând gravitatea situaţiei la FCSB. 

„Mihai Stoica trebuie să fie de acord cu asta (n.r. – venirea unui antrenor). Cum adică nu exclude colaborarea cu mine? Cum să-mi afecteze mie poziţia? (n.r. – noul antrenor). Eu sunt numărul unu în club, după patron! Păi, citesc prin ziare că un antrenor poate să condiţioneze că eu trebuie să fac un pas în spate. Păi, nu vrea să lucreze cu mine, nu vine, să fie clar! El nu poate să aibă vreo problemă să lucreze cu mine. Orice antrenor vine la Steaua trebuie să ştie că nu poate să pună condiţii cu privire la persoana mea“, a spus Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite