Becali îl distruge pe cel mai bine cotat jucător al Stelei: i-a dat în cap lui Stanciu cu cifre. Atac şi la Bawab şi la Marica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul roş-albaştrilor a început să-l critice pe noul decar al naţionalei, imediat după remiza cu Dinamo (1-1), iar astăzi şi-a şi argumentat afirmaţiile.

La Steaua, Gigi Becali îţi măreşte astăzi contractul, pentru ca mâine să te desfiinţeze. Acum o săptămână, Nicuşor Stanciu a primit o mărire substanţială de salariu despre care „Adevărul“ a scris aici.

Acum, mijlocaşul a devenit ţapul ispăşitor pentru remiza cu Dinamo care a lăsat Steaua pe locul 2, la trei puncte de liderul Astra. Imediat după fluierul de final al derby-ului, Becali a început atacurile la adresa lui Stanciu. Iar astăzi le-a continuat, într-o intervenţie la sport.ro.

Ce a spus?

„Intenţia a fost să-l aduc cu picioarele pe pământ. Am vrut să-l atac ca să-şi bage minţile în cap. Dacă el nu făcea greşeala aia la mijlocul terenului, nu luam gol. Dinamo a intrat mai motivată la pauză, dar a durat 10 minute. Noi i-am băgat în joc. Tot meciul el (n.r. - Stanciu) a vrut să dribleze, să fie Maradona. Să vedeţi cât a alergat. El aleargă 12 kilometri pe meci, să vedeţi acum cât a alergat. Acum a alergat 7-8 kilometri. Nu se face aşa. Era să pierdem derby-ul din cauza lui Stanciu. Nu poţi să-i dai şanse lui Dinamo. Dacă dădea gol Rotariu era gata titlul“, a afirmat latifundiarul.

El l-a atacat şi pe Bawab şi l-a „înţepat“ şi pe Marica, acesta având mai multe probleme medicale în ultimele săptămâni.

„Ce să facă Bawab? Păi, mai bine intram eu! Eram eu titular în locul lui Bawab, ce să facă Bawab? Când l-am băgat n-a confirmat niciodată. Steaua n-are timp de accidentări, Steaua nu te aşteaptă, trece pe lângă tine şi la revedere“, a spus Becali. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite