Becali, dezlănțuit: „Cum să alerge femeia cu sânii în vânt printre bărbați?!“ Tirada sa, de noaptea minții VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un sezon în care FCSB se îndreaptă cu pași mari spre primul titlu după 9 ani de așteptare, Gigi Becali se joacă, în mod clar, cu focul! Declarațiile sale despre implicarea femeilor în arbitrajul românesc i-au adus, astăzi, o sancțiune fără precedent, după cum Adevărul a arătat aici.

Gigi Becali
Gigi Becali

Mai grav pentru Becali e că, la următoarea abatere, FCSB riscă depunctarea, după cum se precizează în decizia Comisiei de Disciplină. În loc să se potolească după o asemenea situație, în care își poate distruge echipa în lupta pentru titlu, Becali a intrat telefonic la emisiunea Fanatik Superliga, moderată de Horia Ivanovici, și a făcut prăpăd, reluând ideea că femeile n-au ce căuta în arbitraj în competițiile rezervate bărbaților!

Ce a declarat Gigi Becali?

*Ei poate să dea un miliard (n.r. – amendă), să dea ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii. Păi, se plimbă femeile între bărbaţi la fotbal? Ei au minte întunecată, e opinia mea.

*Judeci opinia unui om. Dar e ce a spus Hristos. Curentul de acum e curentul dracilor, că lumea s-a îndrăcit. Asta nu înseamnă că nu pot să-mi spun opinia. Eu mi-am spus opinia. Nu jignesc cu nimic. Ei condamnă sentimentele? Cine sunt ei? Sunt oameni ca frunza în vânt. Nici nu ştiu încotro să o apuce. N-ai voie să ai o părere? Trebuie să am părerea ta că, dacă nu, te judec?

*Bă, e o părere, nu e o jignire, o ofensă. Eu nu înţeleg. Voi aveţi altă mentalitate, alt sistem de trai. Dar când văd femeia că aleargă între bărbaţi… Cum să fie aşa ceva? Doamne Ferească-ne! Cum adică femeia stă cu sânii în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi? Ce e amestecul ăsta? Pentru ce? Nu sunt destui bărbaţi? De ce nu merge femeia la femei să arbitreze şi bărbaţii la bărbaţi? Nu e mai bine aşa?

*Majoritatea politică mondială drăcească vrea să confunde femeia cu bărbatul. N-ai văzut moda, femeia poartă pantaloni şi bărbatul începe să poartă rochie. Prin toate modalităţile vor să dea mai mare putere la femeie şi să fie dispreţuit bărbatul. Sunt mentalităţi drăceşti.

*Ce pot să-mi facă? Mă arestează? Eu îmi fac rugăciunea mea şi îi ignor pe draci. Bucuria mea ar fi să iau banii din Liga Campionilor. Nu o să cobor pe gazon, să se bucure băieţii dacă vom câştiga titlul. Nu mă duc pe gazon. Pe mine mă deranjează un lucru. Cum să judeci tu părerea mea?

VEZI INTERVENȚIA LUI BECALI LA FANATIK SUPERLIGA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite