Anomalie românească: Ce sumă refuză CSA Steaua pentru a împiedica FCSB să joace pe Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, de obicei cu un discurs ilogic, a ajuns să vorbească cât se poate de corect despre un subiect şocant
Gigi Becali, de obicei cu un discurs ilogic, a ajuns să vorbească cât se poate de corect despre un subiect şocant

În România se fac nişte stadioane ultramoderne care, în loc să fie valorificate la maxim din punct de vedere financiar, sunt date în folosinţă în funcţie de nişte criterii lipsite de orice logică!

România aruncă milioane de euro pe ridicarea unor stadioane de fotbal, când acest sport e la pământ, departe de rezultatele de pe vremea Generaţiei de Aur.

Dincolo de faptul că se tot construiesc stadioane de fotbal într-o ţară fără fotbal performant, acum ne confruntăm şi cu o altă anomalie. După cum Adevărul a scris aici, FCSB nu ştie unde va juca în ultimele două etape din play-off! Iar dacă partida cu Voluntari se va disputa, cel mai probabil, pe Arena Naţională, suspansul se menţine în privinţa confruntării cu CFR Cluj. Pentru că accesul FCSB-ului pe Ghencea şi pe Giuleşti, cele două arene bucureştene disponibile, a fost refuzat!

Ce-i drept, rapidiştii doar i-au sfătuit pe FCSB-işti să nu-şi facă planuri pentru a evolua pe stadionul din Giuleşti. Situaţia e mult mai gravă, în cazul stadionului din Ghencea. Pentru că administratorii bazei refuză, pur şi simplu, să primească o sumă uriaşă din partea FCSB pentru închirierea stadionului! 

Vorbim despre o sumă care ar fi direcţionată spre bugetul de stat! Practic, orgoliul celor de la CSA Steaua, aflaţi în război cu FCSB, lasă statul român fără mii de euro!

Exact asta a semnalat şi Gigi Becali, în dialog cu Antena Sport şi apoi într-o intervenţie la Pro Arena.

Ce a spus Gigi Becali?

*N-am primit nimic (n.r.- de la CSA Steaua), o să le facem plângeri. Eu cred că, până la urmă, o să ne lase, stai să vedem. Joi va fi ultima zi în care putem să adăugăm pe listă stadionul (n.r. – cel din Ghencea pentru meciul cu CFR Cluj).

*Dacă nu, nu avem unde să mergem în altă parte în afară de Buzău. Cei de la Arcul de Triumf nu vor, te doare capul! Ăia nu vor, ăia nu vor... Asta e treaba.

*Le dăm 46.000 de euro, dublu faţă de Arena Naţională şi de patru ori mai mult decât Giuleştiul (n.r. – suma pe care e dispusă să o plătească FCSB pentru a închiria Stadionul Steaua). Păi, de aia am trimis-o cu executor judecătoresc. Pentru că nu ai niciun motiv (n.r. – de a refuza cererea FCSB-ului).

*Este clar, clar caz clasic de abuz în serviciu. Clar! Eu cred că încet, încet îşi dau seama cât de gravă este situaţia. Cred că o să jucăm acolo (n.r. – pe stadionul din Ghencea), eu aşa cred.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite