Andre Agassi și Steffi Graf, convinși cu greu să calce în România. De ce le-a fost frică să vină la Cluj-Napoca

0
Publicat:

Andre Agassi și Steffi Graf sunt doi dintre cei mai titrați sportivi din istoria tenisului și cu siguranță cei mai cunoscuți soți din această disciplină. Ei vor juca astăzi un meci demonstrativ, la Cluj-Napoca, împotriva cuplului Simona Halep - Andrei Pavel, sosind în România în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Steffi Graf și Andre Agassi au fost convinși să vină în România. Foto Facebook
Steffi Graf și Andre Agassi au fost convinși să vină în România. Foto Facebook

Sportiva germană care a câștigat în premieră toate cele patru turnee de Mare Șlem și medalia olimpică în același an și partenerul ei nu mai puțin cunoscut au fost cu greu convinși să vină în România, arătându-se foarte temători în privința siguranței din țara noastră.

Dezvăluie organizatorul evenimentului, Patrick Ciorcilă: „Au fost îngrijorați de partea de security, a trebuit să le explicăm cât de sigură e România, cât de sigur e Clujul. Alături de Simona, Țiriac, domnul Năstase au contat foarte mult în poveste. Doamna Virginia Ruzici, cu toții au o istorie cu ei doi și ne-a ajutat foarte mult“.

După ce s-au convins că România este o țară sigură, Agassi și Steffi Graf au lăsat fițele deoparte și nu au înaintat nicio cerință specială către hotelul de cinci stele, Radisson Blu, unde vor fi cazați. Ba chiar nemțoaica a acceptat să vină la Cluj-Napoca chiar vineri, în ziua în care a împlinit 55 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite