Halep și-a anunțat revenirea pe teren pe Instagram: Simona va juca la Cluj VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) a dispărut din circuitul WTA de 507 zile. Vorbim despre o perioadă de un an și patru luni, cât a trecut de la ultima apariție a româncei în cadrul unui turneu, la US Open 2022. De atunci, constănțeanca a trecut printr-un divorț de Toni Iuruc și, mai grav, a primit o suspendare de 4 ani pentru dopaj care expiră în octombrie 2026.

Simona Halep
Simona Halep

Pentru Halep, urmează „meciul carierei“, între 7-9 februarie, la Lausanne. Pentru că în acele trei zile sunt programate audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Aici, se va judeca apelul Simonei. Și, ulterior – nu știm data exactă – va veni verdictul final în acest caz de dopaj. Practic, Halep și-a pus toate speranțele în verdictul de la TAS. Forul de la Lausanne poate reduce durata suspendării Simonei, permițându-i să revină pe teren înainte de 2026.

Până să vedem cum se va judeca apelul Simonei, astăzi, ea și-a anunțat revenirea pe teren în cadrul unui demonstrativ la Cluj! Aici, se va organiza Sports Festival, un spectacol ajuns la a 5-a ediție. Iar în acest, mai precis pe 15 iunie, Andre Agassi și Steffi Graf vor face show, la Cluj, pe 15 iunie. De aici și clipul pe care Halep l-a postat pe Instagram și în care, telefonic, îi transmite lui Steffi Graf că o așteaptă la Cluj.

Buna Steffi! Te aștept împreună cu Andrei, aici în România, în țara mea natală. Am jucat, în trecut, în Sports Festival și a fost uimitor. Sunt sigură că o să-ți placă. Abia aștept să ne vedem la Cluj, la Sports Festival“, e mesajul transmis de Simona.

De când a fost suspendată pentru dopaj, Halep a avut mai multe invitații de a participa la turnee demonstrative. Le-a refuzat însă pe toate, ultima dată declinând propunerea de a merge în Rusia, pe finalul anului 2023.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite