Anamaria Prodan începe alt război: „Să vedem dacă are ce trebuie în pantaloni!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Impresarul FIFA de 48 de ani a înregistrat un eşec costisitor, la începutul anului, când a ratat un comision de aproape un milion de euro, la transferul lui Dennis Man, de la FCSB la Parma. Iar acum a primit o altă lovitură, tot din cauza familiei Becali.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Şi nici n-a început bine acest proces că va demara altul, de această dată cu Ianis Stoica (18 ani), noua „perlă“ din echipa FCSB.

Un fotbalist de profil ofensiv, fiul fostului stelist, Pompiliu Stoica, Ianis a impresionat, în această stagiune, în care a adunat 13 meciuri şi 4 goluri în Liga I. Drept urmare, s-a vorbit despre interesul unor echipe mari pentru fotbalistul FCSB, fiind vehiculat şi numele clubului Arsenal Londra. 

Exact din acel moment, a apărut şi o situaţie controversată. Pe scurt, Ianis Stoica a fost convins să semneze cu firma de impresariat deţinută de fraţii Becali, deşi era sub contract cu „S.P.O.C.S. Management“, unde Anamaria Prodan e printre asociaţi.

Astăzi, Gigi Becali a şi confirmat, într-o intervenţie la Pro X, că jucătorul său a finalizat discuţiile cu firma de impresariat ce aparţine de verii săi, Victor şi Ioan. Şi că, pe viitor, un eventual transfer va fi intermediat de aceştia.

Aşadar, urmează un alt război exploziv în fotbalul românesc, după cazul Dennis Man, mai ales dacă ne uităm la afirmaţiile făcute deja de Anamaria Prodan. În dialog cu cei de la Digi Sport şi Antena Sport, impresarul FIFA a anunţat că îl va da în judecată şi pe Ianis Stoica, dacă acesta va renunţa la contractul pe care îl are cu „S.P.O.C.S. Management“.

Ce a spus Gigi Becali, astăzi?

*M-a sunat Giovanni (n.r. - Ioan Becali) şi mi-a spus: „A venit taică-su lui Ianis că vrea să semneze cu firma noastră“. M-a întrebat: „Esti de acord?“. I-am răspuns că n-am nicio treabă. Deci, ce scandal să fie? E problema domniei sale (n.r. – Anamaria Prodan), nu mai vreau să aud de ea, n-am treaba cu ea. Am încredere în Ianis, pentru că e greu să găseşti un nouar marcator. Ianis vede bine jocul, reuşeşte să ţină mingea, are un talent. Sunt rari astfel de jucători.

Ce a declarat, anterior, Anamaria Prodan?

*Aştept să-l ia pe Ianis, să-l ducă la Arsenal, oriunde, pentru că aşa se cerne sita. Vom vedea dacă aşa avem jucători cu ceea ce trebuie în pantaloni. Pentru mine, cine pleacă cu mine la drum a plecat, dacă pleacă şi dispare, pe parcurs, plăteşte. E simplu. Înseamnă că au foarte mulţi bani şi pot să plătească un contract pe care-l denunţă. Ianis, dacă are atât de mulţi bani, poate să plătească doi manageri, cinci, treaba lui.

*Eu doar o să râd de aceşti măscărici care anunţă tot felul de aberaţii şi distrug ce a mai rămas din fotbalul românesc. Ianis e jucător înregistrat în Anglia. Dacă el crede că S.P.O.C.S. Management e o firmă de aruncat şi de care poţi să-ţi baţi joc, nu este niciun fel de problemă, atunci o să demonstrăm cine suntem noi.

*Ianis are contract cu firma S.P.O.C.S, la care sunt şi eu asociată. N-ai cum să ieşi din acel contract, iar Ianis ştie. În plus, Ianis a luat bani la semnătură!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite