Alexandra Dulgheru, nominalizată pentru Fed Cup Heart Award. Cum o pot vota fanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Dulgheru (dreapta)
Alexandra Dulgheru (dreapta)

Jucătoarea Alexandra Dulgheru, componentă a echipei de Fed Cup a României, se numără printre cele patru sportive nominalizate de Federaţia Internaţională de tenis pentru Heart Award în Grupa Mondială şi Grupa Mondială II.

TF a mai anunţat până în prezent două nominalizate, Victoria Azarenka (Belarus) şi Timea Bacsinszky (Elveţia). A patra sportivă nominalizată urmează să fie anunţată.

Câştigătoarea premiului este aleasă în urma voturilor fanilor, care va începe în data de 22 iunie, pe site-ul fedcup.com, notează Mediafax. .

Nominalizarea sportivei române pentru acest premiu vine după întâlnirea câştigată de România, în luna aprilie, în faţa Canadei, scor general 3-2, confruntare la care Alexandra Dulgheru a adus două din cele trei puncte. Ea a câştigat meciurile de simplu cu Eugenie Bouchard şi cu Francoise Abanda. România în Grupa Mondială în urma victoriei din întâlnirea cu Canada.

Alexandra Dulgheru este a treia jucătoare română nominalizată la Heart Award Fed Cup. Anul trecut, Simona Halep a câştigat acest premiu pentru zona Europa/Africa Fed Cup, iar anul acesta, Irina Begu l-a primit în Canada pentru Grupa Mondială şi Grupa Mondială II.

Heart Award recunoaşte meritele jucătoarelor care îşi reprezintă ţara cu distincţie, arătând curaj pe teren şi spirit de echipă. Câştigătoarea premiului va obţine un cec de 3.000 de dolari, sumă pe care o poate dona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite