Adrian Ungur: "Vreau să ajung în top 100"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Ungur a declarat marţi seara, în cadrul unei conferinţe de presă, la Arenele BNR, că până la finalul anului 2011, vrea să intre în top 100 ATP. 

După victoria în faţa cehului Lukas Rosol, scor 6-4, 6-1, Adrian Ungur a precizat: ''Am fost supărat din cauza evoluţiei în meciul de Cupa Davis cu echipa Cehiei. (România a pierdut cu 0-5 n.r.). Dar, acum am făcut un rezultat bun şi sunt mulţumit''.

Întrebat care este obiectivul său apropiat, Adrian Ungur a răspuns: ''Până la finalul anului, vreau să fiu în top 100''.

''Punctele mele forte au fost calitatea returului şi faptul că nu am făcut greşeli neforţate. Punctul meu slab l-a reprezentat serviciul. În continuare, voi juca un turneu în Italia, apoi am două săptămâni de vacanţă'', a mai menţionat Adrian Ungur, în faţa jurnaliştilor.

''Mă bucur mult pentru sprijinul spectatorilor. Au fost mai mulţi suporteri şi mai activi, în comparaţie cu publicul de la Cupa Davis'', a precizat Ungur, la finalul conferinţei de presă.

Adrian Ungur şi Marius Copil au reuşit marţi să se califice în optimile de finală ale ale turneului internaţional de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, competiţie care se desfăşoară la Arenele BNR din Bucureşti.

Adrian Ungur (locul 131 ATP) a reuşit să câştige în faţa cehului Lukas Rosol (74 ATP) în două seturi, 6-4,6-1, iar
Marius Copil ( locul 232 ATP) l-a învins pe Victor Crivoi (210 ATP), în două seturi identice, 6-3, 6-3.

Într-un alt meci disputat marţi la Arenele BNR, spaniolul Albert Ramos s-a impus surprinzător în faţa lui Victor Hănescu în două seturi, 6-4, 6-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite