Adrian Mutu, cadou-surpriză pentru fiul său, Tiago: o întâlnire față în față cu Cristiano Ronaldo

0
Publicat:

Micuțul Tiago, fiul lui Adrian Mutu, și-a văzut visul cu ochii după ce s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo, deținătorul a 5 Baloane de Aur. „Briliantul” a precizat că a făcut tot posibilul ca această întâlnire să aibă loc după ce băiatul său a avut o singură când a împlinit vârsta de 7 ani: să-l vadă pe viu pe starul portughez.

Cristiano Ronaldo, vizitat de Adrian și Tiago Mutu. Foto Instagram
Cristiano Ronaldo, vizitat de Adrian și Tiago Mutu. Foto Instagram

Adrian Mutu și Tiago au plecat în Arabia Saudită, unde s-au întâlnit cu Ivan Rakitic, fostul star al Barcelonei, legitimat în prezent la Al Shabab. Apoi, antrenorul a mai bifat un nume mare de pe listă: Cristiano Ronaldo, fotbalistul preferat al lui Tiago.

 „Vizitând Arabia Saudită, azi am ajuns la Al Nassr. Când fiul meu Tiago a împlinit 7 ani i-am promis, că dacă va fi un băiat ascultător, o să-l duc să se întâlnească cu legenda Cristiano Ronaldo. Astăzi, visul a devenit realitate. Îți mulțumesc, prietene, pentru generozitate! De asemenea, tot azi vom vedea împreună derby-ul dintre Al Nassr și Al Hillal”, a scris Adrian Mutu pe conturile oficiale de social media.

„Țin cu Al Nassr, cu PSG, cu Inter și cu Real. Cu Al Nassr pentru că e Ronaldo acolo și au mai venit mulți jucători buni: Mane, Laporte, Brozovic. Pe doi e Mbappe, pe trei Neymar și pe ultimul loc e Messi”, a mărturisit în trecut Tiago Mutu, pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite