Adrian Mititelu, reacție furibundă după ce Becali a dezvăluit că i-a dat meciul din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu a luat foc după ce a aflat de autodenunțul lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a spus că i-a dezvăluit omologului său echipa de start pe care urma să o folosească Elias Charalambous în meciul direct din Cupa României.

Adrian Mititelu e foc și pară pe Gigi Becali. Foto Prosport
Adrian Mititelu e foc și pară pe Gigi Becali. Foto Prosport

Gigi Becali a motivat această presupusă acțiune prin faptul că „i-a fost milă” de Adrian Mititelu, cel care nu mai reușise de mult timp să îi învingă pe cei de la FCSB. ”Pe cuvântul meu de onoare. Am zis că o să fac o echipă ca să poată să mă bată și el o dată. Mi-era milă de el. E de 20 de ani în fotbal, a băgat milioane de euro, parcă cel mai mult mi-e milă de Mititelu ăsta”, a spus finanțatorul FCSB.

Adrian Mititelu a negat în mod ferm scenariul prezentat de Gigi Becali și a apreciat că acesta a apelat la astfel de lucruri din frustrarea generată de eșecul din Bănie. Ba chiar patronul echipei alb-albastre a dezvăluit și că, înaintea partidei, Becali i-a transmis că îl va învinge chiar și cu un prim 11 format din jucători care au evoluat ceva mai puțin până acum în acest sezon.

Gigi Becali vorbește tâmpenii

„Gigi Becali vorbește tâmpenii. Vrea să ducă în derizoriu victoria noastră, de oftică. Dădeau cu pumnii în vestiar de supărare. Eu îi spuneam lui echipa FCSB înainte, dacă voia. Că o știa toată lumea. Eu greșeam un singur jucător, dar Costantino o știa de luni, a anticipat-o perfect. Eu credeam că joacă un alt jucător, dar antrenorul meu a zis-o exact pe aia.

Ce dracu’ vorbește? Sunt niște tâmpenii de-ale lui Becali, nu v-ați obișnuit? Păi, el îmi spunea mie înainte de meci că mă bate cu rezervele. Norocul lui a fost că am jucat fără Bauza în campionat, că îl băteam și pe Arena Națională. Pentru noi a fost foarte important acest succes. Voiam să rămân neapărat în Cupa României.

Puteam să cedăm dacă ne dădeau gol în minutul 78 sau 80, să fie o catastrofă pentru noi. De frică, în repriza a doua ne-am pus pe două linii, dar asta a fost. Dacă rămâneau Achim și Bauza pe teren, le mai dădeam”, a spus Adrian Mititelu, pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite