Adevărata relație dintre Halep și Sorana Cîrstea, dezvăluită de George Cosac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a vorbit despre relația dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea, în contextul în care cele două jucătoare sunt chemate să pună umărul pentru naționala României la turneul final al Billie Jean King Cup.

Sorana Cîrstea și Simona Halep au jucat sub tricolor în urmă cu mai mulți ani. Captură TV
Sorana Cîrstea și Simona Halep au jucat sub tricolor în urmă cu mai mulți ani. Captură TV

George Cosac crede că echipa noastră, care trecut în barajul din BJK Cup de Ucraina cu 3-2 după victoriile lui Jaqueline Cristian și Ana Bogdan - are nevoie de cele mai valoroase jucătoare. Însă Simona Halep nu-și revine după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj, iar Sorana Cîrstea a anunțat că naționala României este istorie pentru ea. Mai mult, cele două nu au o relație bună, de-a lungul timpului scriindu-s că ele nu se suportă una pe cealaltă.

Președintele FRT a vorbit deschis despre relația dintre cele două sportive și crede că războiul lor e încheiat. „Eu zic că securea e îngropată de multă vreme. Nu mai au nimic de împărțit acum. Dacă a fost ceva între ele, probabil că a fost într-o anumită perioadă. Între ele a existat o rivalitate sportivă, dar n-a existat ură. A fost amplificat mai mult de presă. Fiind un sport individual fiecare avea orgoliu ei. Ambele au o personalitate foarte puternică.

Cosac visează la câștigarea BJK Cup

Cred că fetele au ajuns la o maturitate și pot gândi pozitiv. Dacă vor fi în plenitudinea forțelor, nu cred că Horia Tecău va trebui să le convingă foarte mult să joace la turneul final, a declarat George Cosac, președinte FRT, conform Fanatik.

Șeful tenisului românesc e convins că România are șanse reale la câștigarea trofeului Billie Jean King Cup, dacă se va putea baza și pe cele mai bune jucătoare, Simona Halep și Sorana Cîrstea. „Cred că vor dori să vină, pentru că sunt ferm convins, așa cum am mai spus-o, cu ambele în echipă România poate câștiga trofeul Billie Jean King Cup. Sau măcar să jucăm finala, așa cum au făcut-o cu mulți ani în urmă Ion Țiriac și Ilie Năstase, în Cupa Davis”, a declarat George Cosac.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite