ACS Poli Timişoara - Dinamo 2-0 /Dinu râde de Dinamo în stilul său: “A fost o durere în purgatoriu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu FOTO Adevărul
Cornel Dinu FOTO Adevărul

Cornel Dinu a comentat în tereni duri prestaţia lui Dinamo cu ACS Poli Timişoara. În direct la DigiSport, Procurorul a desfiinţat două dintre achiziţii şi l-a “înţepat” pe Gigi Mulţescu.

“Ai nevoie de un neurochirurg ca să înţelegi jocul lui Dinamo. A fost o durere în purgatoriu. Aşa e cînd strici pilonii unui pod”, a spus Dinu la Fanatik Show. 

“Am văzut nesiguranţă la construcţie şi labilitate defensivă în faţa unei echipe modeste. Dănciulescu, recunoscut pentru capacitatea lui de a marca, e un pilon, e un părinte pentru copiii formaţiei, dar nu poţi să-l sacrifici, să nu fie vârf. Joel Thomas pare exotic, e din filme, nu din fotbal, mi-aduce aminte de nişte prieteni care se ocupă de tot felul de afaceri. Mă lasă fără replică!”, a spus Dinu.
Asanovici a fost lent, n-a deposedat, s-a dat cu capul de lîngă el.  Am convingerea că Gigi Mulţescu e un om inteligent, a realizat că a făcut prea multe schimbări. Probabil, s-a frământat mult, a crezut că poate surprinde, cu portar nou, cu apărători noi, cu Joel. Repet: nu poţi strica pilonii, că se strică podul!”, a mai afirmat Procurorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite