Vali Velcea înainte de ACS - Dinamo: "Exclud orice variantă de X sau 2"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea şi Ovidiu Petre, din nou în Liga 1. FOTO: Vali Silaghi
Vali Velcea şi Ovidiu Petre, din nou în Liga 1. FOTO: Vali Silaghi

Antrenorul principal şi căpitanul echipei au prefaţat primul meci al noului sezon din Liga 1. ACS Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti se înfruntă vineri seara, de la ora 20.45, pe stadionul "Dan Pătinişanu".

Cu o echipă încă în formare, bănăţenii nu se tem de şocul primului meci din Liga 1, mai ales contra unei echipe cu pretenţii, şi ţintesc victoria în întâlnirea de mâine seară. "Din punctul meu de vedere este bine că jucăm cu Dinamo în prima etapă, pentru că oricum la un moment dat joci cu fiecare echipă. Este startul campionatului, ambele echipe nu au ritm de joc, ambele sunt în formare, consider că este un meci deschis şi va fi, din punctul meu de vedere, un meci spectaculos. Exclud orice varianta de înfrângere sau egal", a spus antrenorul timişorenilor, Valentin Velcea.

Ovidiu Petre a fost ales, prin votul vestiarului, drept căpitanul echipei, al doilea căpitan fiind unul dintre cei mai vechi jucători din lot, Adrian Poparadu, iar al treilea - reprezentantul stranierilor, Nuno Claro. "Aşteptăm cu toţii cu nerăbdare acest joc. Avem totul pentru a demonstra că nu a fost întâmplătoare această promovare. Rămâne să vedem, dar nu ne lipseşte nimic pentru a obţine un rezultat bun", a spus Ovidiu Petre.

Citeşte şi:

ACS Poli Timişoara a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo

Un fotbalist român dat afară de un club din Rusia a câştigat peste un milion de euro despăgubiri

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite