VIDEO Mesajul emoţionant al lui Robin Williams pentru o tânără bolnavă de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru gesturile generoase pe care obişnuia să le facă, actorul Robin Williams i-a trimis, cu puţin timp înainte de a se sinucide, un mesaj emoţionant unei tinere bolnave de cancer din Noua Zeelandă.

Viviane Waller (21 de ani), din Auckland (Noua Zeelandă), a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, de colon şi de ficat în luna ianuarie a acestui an. Pe lista lucrurilor pe care Viviane Waller plănuia să le facă înainte de a muri se afla şi o întâlnire cu actorul Robin Williams.

Din cauza faptului că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, Viviane nu a mai putut călători în America pentru a-l întâlni pe celebrul actor, potrivit Mediafax. Contactat de o prietenă a lui Viviane, Robin Williams a fost de acord să înregistreze un scurt clip pe care i l-a trimis tinerei în urmă cu câteva luni.

„Bună, Viviane, sunt Robin Williams, care te întreabă ce e prin Noua Zeelandă? Vă transmit toată dragostea mea ţie, lui Jack (n.r. - soţul lui Viviane) şi lui Sophie (n.r. - fetiţa lui Viviane şi a lui Jack). Şterge asta de pe lista ta“, a fost mesajul actorului de comedie, însoţit şi de un scurt cântec.

Soţul lui Viviane, Jack, a mărturisit că tânără a fost foarte impresionată de mesajul lui Robin Williams. El a refuzat să vorbească despre sinuciderea marelui actor, motivând că subiectul este prea sensibil.

Robin Williams suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson (anxietate şi depresie), în momentul în care a decis să se sinucidă, a declarat soţia actorului american.

Actorul nu era pregătit să facă publică lupta sa contra maladiei Parkinson, a declarat Susan Schneider, văduva actorului Robin Williams.

„Sperăm, după moartea tragică a lui Robin, că alţii vor găsi forţa de a căuta îngrijire medicală şi sprijinul de care au nevoie în luptele pe care trebuie să le poarte, să demonstreze mai puţină teamă“, a mai scris aceasta în comunicat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite