VIDEO Lana Del Rey va juca în primul film din carieră, „Tropico“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După
ce a înregistrat o piesă pentru coloana sonoră a filmului „Marele
Gatsby“, Lana del Rey va juca într-un scurtmetraj
După ce a înregistrat o piesă pentru coloana sonoră a filmului „Marele Gatsby“, Lana del Rey va juca într-un scurtmetraj

Cântăreaţa şi compozitoarea de origine americană Lana Del Rey va juca într-un scurtmetraj de 30 de minute. Coloana sonoră a filmului va fi asigurată de melodii cântate chiar de către interpretă, potrivit „Huffinton Post“.

Pe numele său real Elizabeth Woolridge Grant, cântăreaţa în vârstă de 27 de ani şi-a câştigat renumele cu ajutorul unor cântece precum „Video Games“ sau „Ride“. Se pare că odată cu înregistrarea piesei „Young & Beautiful“, pentru coloana sonoră a filmului „The Great Gatsby“/„Marele Gatsby“, Del Rey a prins gustul cinematografiei, anunţând, sâmbătă, pe contul său de Twitter că va juca într-un scurtmetraj, „Tropico“. Alături de Lana Del Rey, în filmul de aproximativ 30 de minute va mai juca şi modelul albinos Shaun Ross, care a mai apărut în videoclipurile „Party“ ( Beyoncé) şi „ET“ (Katy Perry).

De asemenea, Del Rey a postat şi un afiş al viitorului scurtmetraj şi a anunţat că va fi proiectat în diferite oraşe americane. Filmul este regizat de către Anthony Mandler, acelaşi care s-a ocupat şi de videoclipul „Ride“. După spusele artistei, filmul va fi „o poveste de răscumpărare“ în ton cu melodii cum ar fi, „Body Electric“, „Gods and Monsters“ sau „Bel Air“, toate aparţinând artistei. De altfel, coloana sonoră a filmului va fi asigurată de producători cu care artista a mai colaborat, Rick Rubin, Rick Nowels, Tim Larcombe şi Dan Helth.

Lana Del Rey va juca în scurtmetrajul „Tropico“ Huffington Post

La începutul săptămânii trecute, „So Legit“, o nouă piesă a artistei, s-a „scurs“ în mediul online, criticii avertizând imediat că versurile melodiei par să fie îndreptate împotriva unei alte cântăreţe excentrice, Lady Gaga: „Stefani, you suck, I know you're selling 20 million, Wish they could have seen you when we booed you off in Williamsburg“. Nu se ştie cu exactitate dacă piesa este una mai veche, de pe vremea când artista cânta sub numele real de Lizzy Grant, sau dacă este de actualitate.

Lana Del Rey şi-a făcut debutul discografic în anul 2010, odată cu lansarea albumului "Lana Del Rey A.K.A. Lizzy Grant", cu un succes modic. Un an mai târziu, Lana avea să intre în atenţia tuturor prin piesa „Video Games“. Mediatizarea intensă din partea publicaţiilor online a făcut ca în octombrie 2011, Del Rey să obţină un contrat cu casa de discuri Interscope Records, prin intermediul căreia cel de-al doilea album al său, „Born to Die“ a fost lansat în ianuarie 2012.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite