VIDEO Lady Gaga a pozat nud pentru a-şi promova noul album. Apropiaţii artistei îi dezvăluie secretele întunecate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Excentrica Lady Gaga cunoaşte definiţia succesului şi aplică reţeteledeja învăţate şi
Excentrica Lady Gaga cunoaşte definiţia succesului şi aplică reţeteledeja învăţate şi

Fiindcă vrea să urce din nou pe culmile gloriei, cu volumul „ARTPOP“, cântăreaţa nu a renunţat doar la ţinutele extravagante cu care şi-a obişnuit fanii, ci şi la haine, în general. Lady Gaga s-a lăsat filmată şi în ipostaze inedite.

Pentru promovarea celui de-al patrulea album discografic, „ARTPOP“, pe care îl va lansa pe 11 noiembrie, „mama monstruleţilor“ a aplicat mai multe strategii de marketing: şi-a închis temporar contul de Twitter, unde a avut, la un moment dat, cel mai mare număr de fani de pe platformă; a cântat la parada gay din New York, într-o ţinută cuminte, şi a postat o serie de fotografii şi filmuleţe prin care a încercat să suscite interesul fanilor.

Pentru a recupera absenţele din turneul BTWB, din cauza operaţiei la şold, Lady Gaga şi-a postat o imagine nud pe conturile de socializare, pentru a anunţa că-şi va lansa pe 19 august primul single de pe album, şi a pozat goală, pentru revista de modă „V“.

lady gaga

Surprinzător, Gaga (27 de ani) a făcut publică şi o imagine în care nu mai are părul blond, ci negru şi, în ciuda comentariilor maliţioase privind înfăţişarea ei, şi-a păstrat look-ul dark şi când a urcat pe aceeaşi scenă cu artista Marina Abramovic (66 de ani).

Vedeta şi-a continuat promovarea cu un filmuleţ în care linge o mână verde de monstru, iar apoi a postat un videoclip realizat în timp ce şi-a făcut piercing în nas.

Pentru a stimula imaginaţia fanilor, Lady Gaga a anunţat că va cânta la MTV VMA, pe 25 august, acelaşi eveniment unde şi-a etalat şi controversata rochie de carne, în 2010.

lady gaga

Sursele apropiate susţin că artista s-a schimbat, de când a devenit celebră. Stefani Germanotta, pe numele său real, a renunţat la identitatea pe care o avea până să se remarce la nivel internaţional şi se identifică cu personajele pe care le interpretează pe scenă. „Nu mai face diferenţa între realitate şi spectacol. E ca şi cum şi-ar trăi viaţa în acest univers alternativ pe care ea l-a creat“, a declarat un amic al vedetei, pentru „The Sun“.

lady gaga

Apropiaţii susţin că artista, cândva nemulţumită de propria înfăţişare, „este la fel de extravagantă în intimitate, ca şi pe scenă“. „Ar fi în stare de orice ca să seducă un bărbat. Este o exhibiţionistă şi a făcut sex în locuri în care a ştiut că o pot vedea străinii“, a declarat o sursă. 

Cât priveşte înfăţişarea, Gaga, care a oscilat între anorexie şi bulimie, şi-a dorit să aibă un trup de fotomodel.

„Era obsedată să fie slabă şi pentru asta, se înfometa şi i se făcea rău după ce mânca. A avut o perioadă dificilă în care consuma prea mult alcool şi lua cocaină. Era un haos. Ea nu şi-ar fi imaginat niciodată că va ajunge un superstar“, a mai zis apropiatul cântăreţei.  

Un fost amic al artistei, Brendan Jay Sullivan, va publica în curând o carte în care dezvăluie secrete întunecate ale vedetei. Lady Gaga obişnuia să petreacă alături de prieteni în apartamentul său din Lower East Side, un cartier al New York-ului. Sullivan povesteşte cum prietena sa făcuse o „pasiune“ pentru cocaină. De altfel, portalul de ştiri Radar Online a prezentat, în exclusivitate, câteva fragmente din carte, în care Sullivan spune cum Lagy Gaga obişnuia să-şi maseze gingiile cu o pulbere de culoare albă pe care o ţinea sub covor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite