VIDEO Brad Pitt, despre James Gandolfini: „Un actor feroce, un suflet gentil şi un om cu adevărat amuzant“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aflarea veştii morţii unuia dintre cei mai îndrăgiţi actori, showbizul internaţional a fost profund îndurerat. Printre artiştii care au transmis condoleanţe familiei lui James Gandolfini, talentatul actor ce l-a interpretat pe Tony Soprano din „Clanul Soprano“, s-a aflat şi Brad Pitt, cu care Gandolfini a jucat în trei filme.

Actorul ce tocmai şi-a încheiat turneul de promovare al celui mai recent film, „World War Z“ a fost profund şocat şi îndurerat de moartea lui James Gandolfini. Cei doi au fost parteneri pe marile ecrane în trei pelicule: „Iubire adevărată“ (1993), „Mexicanul“ (2001) şi „Ucide-i cu tandreţe“ (2012).

Pitt şi-a amintit cele mai dragi momente alături de James Gandolfini de pe platourile de filmare, descriindu-l pe actor drept „un actor feroce, un suflet gentil şi un om cu adevărat amuzant“, relatează „Huffington Post“.

Umorul actorului a fost cât se poate de evident încă de la prima întâlnire a celor doi, în 1993, pe platoul de filmare pentru „Iubire adevărată“. În acel film, Gandolfini interpreta rolul unui mofiot în căutare de informaţii de la personajul lui Brad Pitt, ce se afla mereu sub efectele drogurilor. Cei doi au demonstrat că au o legătură bună şi în „Mexicanul“ şi în „Ucide-i cu tandreţe“, unde momentele amuzante din spatele camerelor de filmat nu au lipsit.

„Sunt norocos că am putut sta la aceeaşi masă cu el şi mă simt fără cuvinte de pierderea lui. Îi doresc familiei sale putere şi pace“, a declarat Pitt.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite