Celebrităţile reacţionează după moartea lui James Gandolfini: „Omenirea a pierdut unul dintre cei mai mari artişti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea prematură a actorului James Gandolfini a generat imediat un val de reacţii, atât în rândul oamenilor obişnuiţi, cât şi al colegilor de breaslă. Mai multe celebrităţi au comentat imediat trista veste în reţelele sociale.

Susan Sarandon: „Sunt atât de tristă că l-am pierdut pe James Gandolfini. A fost unul dintre cei mai amuzanţi şi generoşi actori cu care am lucrat vreodată. Mă rog pentru familia lui“.

Ewan McGregor: „Isuse! Omenirea a pierdut unul dintre cei mai mari artişti. Era un talent uriaş, sunt atât de trist“.

Christina Applegate: „Sunt adânc întristată de această veste, mi-a zdrobit inima“.

Rob Lowe: „James Gandoldini a avut una dintre cele mai bune prestaţii din istoria televiziunii. A fost şi un om foarte bun. Condoleanţe familiei“.

Robin Williams: „Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către familia lui James. A fost un actor extraordinar“.

Mia Farrow: „Ce veşti îngrozitoare. Îţi vom simţi lipsa, James Gandolfini. A fost un actor mare“.

Gavin Rossdale (solist în trupa Bush). „Sunt atât de trist. Încă o pierdere... Fiţi buni unii cu alţii, viaţa este atât de scurtă“.     

Debra Messing: „Ce veste cutremurătoare. E o pierdere uriaşă. A fost un om bun, modest şi un talent unic. Odihneşte-te în pace!“.    

Actorul James Gandolfini, interpretul lui Tony Soprano, a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 51 de ani, din cauza unui atatc de cord. Actorul era căsători cu deborah Lin şi avea o fetiţă de opt luni. Gandolfini mai avea un fiu din primul mariaj. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite