VIDEO James Gandolfini se afla într-o vacanţă cu fiul său când a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională a fost zguduită de moartea lui James Gandolfini, interpretul celui mai îndrăgit mafiot, Tony Soprano din serialul „Clanul Soprano“. Actorul se afla împreună cu fiul său într-o vacanţă în Italia când a avut un atac de cord.

Potrivit managerului hotelului la care cei doi erau cazaţi, Michael, fiul actorului, a fost cel care l-a găsit pe Gandolfini prăbuşit în baie în jurul orei 22.00. Actorul de 51 de ani era încă în viaţă când a sosit ambulanţa, dar a fost declarat mort când a ajuns la spitalul Umberto I ce se afla la trei minute de hotel.

Medicii au încercat să-l resusciteze timp de 40 de minute, dar eforturile lor au fost în zadar.

Potrivit tmz.com, Gandolfini şi cu fiul său se aflau într-o călătorie „între băieţi“, pentru a sărbători terminarea clasei a 8-a de către Michael şi pentru a participa la Festivalul de Film din Taormina, Sicilia. Marcy Wudarski, prima soţie şi mama lui Michael a luat primul avion către Italia pentru a fi alături de fiul său.

 De-a lungul anilor, serialele ne-au prezentat diverse personaje negative, dar Tony Soprano a dus lucrurile la un alt nivel.

Cu un simţ artistic de invidiat, Gandolfini l-a umanizat pe Tony Soprano şi a făcut din el un personaj cât se poate de real. Ca mulţi dintre spectatorii săi, Tony Soprano era un om care se preocupa de siguranţa familiei şi de menţinerea afacerii sale într-o lume tot mai schimbătoare. Serialul nu a impresionat prin duritatea scenelor, ci prin faptul că, pe măsură ce episoadele se derulau, ajungeam să-l descoperim pe Tony în cel mai profund mod posibil.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite