Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul 4, își vinde bunurile. „Pot s-o iau pe mama în vacanță pentru că voi avea toți acești bani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta din „Beverly Hills, 90210”, Shannen Doherty, a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4. Ea spune că a decis să renunțe la o mare parte bunurile ei materiale.

Shannen Doherty FOTO Arhivă
Shannen Doherty FOTO Arhivă

Motivul? Își dorește să se poată concentra pe ceea ce contează notează publicația Business Insider.

În episodul de luni al podcastului ei, „Let’s Be Clear With Shannen Doherty”, actrița a vorbit despre decizia a scăpa de acele lucruri care nu-i mai aduceau bucurie.

„Pe mine, cancerul m-a determinat să fac un bilanț al vieții mele și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama mea”, a spus Doherty, adăugând că se gândește cât de greu i-ar fi mamei sale, dacă ea va înceta din viață prima.

Actrița a spus că, deși avea mari speranțe în tratamente medicale care să îi „prelungească” viața, a simțit că „trebuie să facă curățenie, pentru orice eventualitate”.

Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, dar a intrat în remisie în 2017. În 2020, ea a anunțat la „Good Morning America” că boala ei a revenit, în stadiul 4, ceea ce înseamnă că s-a răspândit dincolo de unde fusese localizată inițială.

Obsesia pentru obiecte de mobilier

„Nu vreau să aibă o grămadă de chestii cu care să se ocupe”, a spus Doherty, referindu-se la mama ei. „Nu vreau ca ea să aibă patru locuri de depozitare pline cu mobilă pentru că eu am o obsesie pentru mobilă”.

Protagonista din „Charmed” a spus că a „acumulat atât de multe porcării” din cauza dragostei sale pentru cumpărăturile de mobilier de epocă și că toate articolele au stat doar în depozit.

Trebuie să am trei mese în sufragerie? Răspunsul este nu, niciunul dintre noi nu are nevoie cu adevărat de toate lucrurile pe care le avem, spune ea.

Doherty a adăugat că speră să vândă toate lucrurile de care nu avea nevoie pentru a avea bani să facă excursii și să-și facă mai multe amintiri alături de cei dragi.

Pot s-o iau pe mama în vacanță pentru că voi avea toți acești bani în plus și nu mă bag pe banii din economiile mele, care se vor asigura îngrijirea celor rămași, după ce eu voi fi moartă, a mărturisit artista.

Actrița, în vârstă de 52 de ani, a spus că i-a trebuit timp să se împace cu ideea de a-și vinde bunurile.

Se simte ca și cum ai renunța la ceva care a fost foarte special și important pentru tine. Dar știi că este lucrul corect de făcut și că îți va oferi un sentiment de pace și de calm pentru că îi ajuți pe cei pe care îi lași în urmă”, a mai dezvăluit Doherty.

În SUA, aproximativ 240.000 de femei sunt diagnosticate, anual, cu cancer la sân, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Simptomele obișnuite ale cancerului de sân includ un nodul dur, nedureros în jurul sânului, secreție de la mamelon și gropițe pe sân, cu aspect coajă de portocală.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite