Shannen Doherty, de nerecunoscut din cauza cancerului. Cum arată în ultimele fotografii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cele mai recente fotografii, postate de Shannen Doherty, celebra actriță din Beverly Hills a ajuns de nerecunoscut, din cauza cancerului.

Frumoasa actriță, schimbată radical de boală FOTO Arhivă
Frumoasa actriță, schimbată radical de boală FOTO Arhivă

Boala a transformat-o în mod radical, lucru pe care încearcă totuși să îl mascheze și să se bucure de viață. Un prilej de bucurie l-a avut în urmă cu doar câteva zile, când a fost văzută cu un zâmbet larg pe chip. Îmbrăcată într-o salopetă și purtând ochelari de soare, actrița în vârstă de 52 de ani a fost prezentă la aniversarea partenerului său de pe platourile de filmare, Brian Austin Green.

Bărbatul a schimbat prefixul și a sărbătorit într-o grădină spațioasă, cu piscină. A împlinit vârsta de 50 de ani, iar nelipsit de la petrecere a fost și Ian Ziering, care l-a interpretat pe Steve Sanders în serialul pentru adolescenți.

La mulți ani, B. Te iubesc @brianaustingreen”, a scris Shannen Doherty în dreptul fotografiilor, postate pe pagina sa de Instagram.

shannen   instagram png

Cei doi au jucat împreună în Beverly Hills, 90210 din 1990 până în 1994, când personajul lui Doherty a ieșit din serial din cauza unor presupuse probleme pe platou. Green a rămas în serial până în anul 2000.

În postarea vedeta pare că începe ușor, ușor să își revină după lupta lungă cu cancerul cu care se confruntă. Shannen a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. În 2017, ea a anunțat că se află în remisie. Cu toate acestea, mai târziu în 2020 a dezvăluit că boala ei (...)

Citește continuarea pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite